Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MURO

Núm. 4812
Notificació de la resolució del expedient sancionador 04/2013 de l'ordenança de policia Ajuntament de Muro

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Notificació de la proposta de resolució d’expedients sancionadors en matèria d’infraccions a l’ordenança de Policia, Bon Govern i Convivència Ciutadana de l’Ajuntament de Muro

De conformitat amb el que estableix l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, es fa pública la notificació de la iniciació d’expedients sancionadors que s’indiquen en matèria d’infraccions a l’ordenança de Policia, Bon Govern i Convivència Ciutadana de l’Ajuntament de Muro a les persones o entitats denunciades que tot seguit s’esmenten, perquè se n’ignora el domicili o perquè, havent-ho intentat dues vegades, no s’ha pogut fer la notificació personalment al darrer domicili conegut. A aquests efectes es fa constar el següent:

1.- S’ha decretat la incoació dels expedients sancionadors, de conformitat amb l’article 15. b) de l’Ordenança municipal de Policia, Bon Govern i Convivència Ciutadana de l’Ajuntament de Muro i l’article 8 del Decret 14/1994, de 10 de febrer, pel qual s’aprova el Reglament del procediment a seguir en l’exercici de la potestat sancionadora, per estimar haver comès la infracció següent: consum de begudes alcohòliques a la via pública.

2.- Als efectes del que disposa l’article 8.1 apartat c) del Decret 14/1994, es fa constar que, d’acord amb l’article 76. b) de l’Ordenança municipal, la infracció es qualifica de  greu; i que la sanció que podria correspondre a aquesta infracció, de conformitat amb l’establert a l’article 77 de la mateixa Ordenança, és de 180,01 a 900 euros; tot això sense perjudici del resultat de la instrucció.

3.- D’acord amb el que disposa l’article 8.1 apartat e) del Decret 14/1994 i l’article 78.a) de l’esmentada Ordenança municipal, l’òrgan competent per a la resolució del procediment es el Sr. batle. Per altra part, es dóna la facultat a cada un dels responsables que puguin reconèixer voluntàriament la seva responsabilitat i, si n’és el cas, efectuar el pagament de la sanció pecuniària que correspongui, amb els efectes establerts en els articles 10 i 11 de Decret 14/1994.

4.- Designat com a instructor dels expedients el Sr. Juan Escalas Noceras i com a secretari al Sr. Francisco Sabater Mulet, d’acord amb el que disposa l’article 8.1 f) del Decret 14/1994, sense perjudici de què cadascun dels quals pugui ésser recusat si els afectats entenen que qualsevol d’ells incorr en alguna o algunes de les causes previstes a l’article 29 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. Aquesta recusació s’haurà de presentar per escrit i es podrà interposar en qualsevol moment de la tramitació de  l’expedient.

5.- S’indica el dret que tenen els presumptes responsables a conèixer en qualsevol moment l’estat de tramitació del procediment, a accedir i obtenir còpies dels documents integrats dins el procediment, i a formular, amb anterioritat al tràmit d’audiència, al·legacions i aportar els documents que estimin pertinents.

6.- El termini màxim per resoldre el procediment sancionador que ara s’inicia és d’un any, d’acord amb el que disposa l’article 23.1 del Decret 14/1994 i l’article 17.1 a) de la Llei 16/2000, de 27 de desembre, de mesures administratives, tributàries i de funció pública; sense perjudici dels supòsits de suspensió d’aquest termini prevists en els articles 42.5 i 44 de la Llei 30/1992, modificats per la Llei 4/1999, de 13 de gener, i els supòsits d’ampliació prevists en l’article 42.6 de l’esmentada Llei. Un cop transcorregut aquest termini, s’entendrà caducat el procediment i es procedirà a l’arxiu de les actuacions.

7.- De conformitat amb el que disposa l’article 8.3, amb relació a l’article 8.1.h), del Decret 14/1994, els interessats disposen d’un termini de QUINZE DIES, comptador a partir del dia següent a la data de la present publicació, per formular al·legacions i proposar els mitjans de prova que pretenguin fer servir.

Remesa:

Expedient Llinatges i Nom

DNI

Data

Import

4/2013

Fernando Fernández Molina

43.176.990-X  23/12/2013

180,01€


Muro 7 de març  de 2014

 

El batle,

Martí Fornés Carbonell