Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 4806
Aprovació definitiva de la modificació del Reglament del Parc de Patinatge (Skate Parc)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovació definitiva de la modificació del reglament regulador del parc de patinatge (skatepark)

El Ple del Consell Insular de Formentera, en sessió ordinària celebrada el 28 de febrer de 2014, ha aprovat amb caràcter definitiu la modificació del Reglament regulador del Parc de Patinatge (Skateparc), una vegada transcorregut el termini d’exposició pública després de la seva aprovació inicial en sessió de Ple de 25/10/2013 (anunci publicat al BOIB núm.164 de 28/11/2013, tauler d’edictes i donada audiència als possibles interessats). Finalitzat el termini d'exposició pública no s'han registrat al·legacions.

Es procedeix a la seva publicació íntegra al Butlletí Oficial de les Illes Balears de conformitat amb l’article 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les bases de règim local, per a la seva entrada en vigor, una vegada hagi transcorregut el termini previst a l’article 113 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

“Reglament regulador del parc de patinatge (skatepark)

Preàmbul

Aquest reglament pretén realitzar una regulació acurada d’una instal·lació esportiva com és el Parc de patinatge. La finalitat d’aquest reglament d’usos no és altre que minorar els riscos inherents a la pràctica de l’esport en dita instal·lació i millorar la seguretat de totes les persones usuàries.

Amb aquest reglament, es fixen les obligacions de les persones usuàries i el funcionament.

Article 1

La Pista de patinatge és una instal·lació esportiva del Consell Insular de Formentera, per facilitar la pràctica del patinatge.

Article 2

1.- L’entrada a la instal·lació es permetrà a totes les persones que estiguin degudament acreditades i a les persones acompanyants dels menors d'11 anys.

2.- És la persona usuària qui assumeix les conseqüències davant qualsevol accident, que no siguin conseqüència de la mala conservació o manteniment del la instal·lació.

3.- El Consell Insular de Formentera serà responsable del manteniment, conservació i neteja de la instal·lació. Per aquest motiu haurà de realitzar totes les obres necessàries per mantenir una bona seguretat de les persones usuàries.

Article 3

Les persones usuàries d’aquesta instal·lació, hauran de complir amb les següents obligacions:

1. - A la Pista de patinatge només es poden utilitzar monopatí, patins i bicicletes BMX, qualsevol altra modalitat no està permesa.

2. - Les persones menors de 18 anys hauran de presentar una autorització (model disponible a l'OAC i pàgina web del Consell de Formentera) d’aquells qui en tinguin la pàtria potestat, tutela, curatela, guarda o acolliment, a l'OAC  (Oficina d'atenció al/la Ciutadà/na del Consell Insular de Formentera) .

3. - Les persones menors d’11 anys que vulguin usar les instal·lacions, ho hauran de fer acompanyats d’una persona major d’edat.

4. - És obligatori l'ús d’un casc homologat. És recomana també l'ús de genolleres i colzeres.

5. - Queda totalment prohibida l'entrada d'aliments i envasos de vidre al recinte.

6. - Està prohibit fumar en tot el recinte esportiu.

7. - En cas d'accident s’ha d’avisar urgentment al servei d'urgències 112.

8. - Es demanarà abandonar la pista, a qualsevol persona que danyi les instal·lacions. També se li reclamarà el pagament del cost de la reparació.

9. - És obligatori patinar amb precaució i evitar col·lisions amb altres.

10. - No s’admetran els comportaments violents o inadequats.

11. - No està permès posar obstacles addicionals, com cera en la mini rampa, o qualsevol altre objecte no permès.

12. - No es permeten espectadors dins de la zona de rampes.

Article 4

La instal·lació esportiva romandrà oberta durant les hores i els dies de la setmana que fixi l’òrgan competent del Consell Insular de Formentera.

Article 5

L’incompliment de les obligacions fixades en aquest reglament, suposarà que la persona usuària hagi d'abandonar la instal·lació.

Disposició Final

Aquest Reglament entrarà en vigor l’endemà de la publicació íntegra del seu text en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, segons l’establert a l’article 103, en relació al 113, de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

Contra aquest acord es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent a la publicació del present acord. Això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa."

 

Formentera, 12 de març de 2014.

 

El President,

Jaume Ferrer Ribas