Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 4805
Proposta de l’instructor de l’expedient Sancionador 42/2013

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

No havent estat possible la notificació personal a la persona interessada en el domicili indicat a l’expedient i d’acord amb l’establert a l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i de Procediment Administratiu Comú, i en compliment de la normativa de protecció de dades de caràcter personal és procedeix a la publicació del present anunci de proposta de l’instructor de l’expedient el dia 27 de febrer de 2014

ANTECEDENTS

PRIMER.- En data 20 de juliol de 2012 la Policia Local de Formentera, va procedir a la denúncia d'actes d'edificació sense llicència a la zona de s'Estany des Peix. Els actes consistien en la "Instal lació de caseta prefabricada sense LMO". D'acord amb la denúncia es va incoar expedient de Restabliment de la Legalitat Urbanística 36/2012 contra el promotor dels mateixos el Sr (dades personals ocultes).

SEGON.- En data 6 de juny de 2013, s'emet proposta de l'instructor de l'expedient, de demolició dels actes edificatoris denunciats. En la mateixa es transcriu informe dels serveis tècnics de 26 maig 2013 que inclou valoració de les obres realitzades sense llicència, valorant-se la casa prefabricada en 10.000 €.

TERCER.- En data 1 de juliol de 2013, mitjançant decret de Presidència, s'ordena la demolició dels actes edifcatorios que van motivar la incoació de l'expedient.

QUART.- En data 22 de novembre de 2013, mitjançant decret de Presidència s'incoa expedient sancionador 42/2013 contra el Sr (dades personals ocultes) com a promotor d'actes edificatoris sense llicència, consistents en "Instal lació de caseta prefabricada sense LMO".

Als anteriors fets, són d'aplicació els següents

FONAMENTS DE DRET

I.- DEL PROCEDIMENT SANCIONADOR- Estableix l'article 72 de la Llei 10/1990, que independentment de la resolució de demolició o de reconstrucció, les infraccions urbanístiques comeses contra el que disposa aquesta Llei donaran lloc a la imposició de sancions pecuniàries.

L'òrgan actuant ha d'adoptar les multes que corresponguin a proposta de l'instructor, amb les formalitats prèvies que preveu la Llei de procediment administratiu i com a continuació a l'expedient de demolició o reconstrucció instruït.

II.- DE LA TIPICITAT DELS ACTES DENUNCIATS- Els actes edificatoris denunciats, estan tipificats en l'article 27.1 b ) de la Llei 10 /1990, podent ser els mateixos qualificats com a greus tal com estableix l'article 28.2 de l'esmentat text legal.

III.- DE L'AUTORIA.- En aplicació del que disposa l'art. 30 de la Llei 10/1990, són responsables de la infracció en (dades personals ocultes) en la seva condició de promotor de l'activitat.

IV.- DE LA SANCIÓ.- De conformitat amb l'article 45 de la LDU, els fets que consten en la denúncia podran ser sancionats amb multa del 50 al 100 % del valor de l'obra executada

Per tot això,

ES PROPOSA

- SANCIONAR A DON (dades personals ocultes), amb una multa per un import de CINC MIL EUROS (5.000,00 €) per dur a terme ACTES D'EDIFICACIÓ SENSE LLICÈNCIA, concretament la Instal lació de caseta prefabricada sense LMO, a la zona coneguda com s'Estany des Peix.

- NOTIFICAR la present proposta a la persona interessada.

(...)

Contra la proposta de sanció, no cap interposar cap recurs administratiu, donat que és un tràmit que no determina la impossibilitat de continuar el procediment, ni produeix indefensió o perjudici irreparable a drets o interessos legítims.

El que es comunica a l’interessat, concedint-li un temini de DEU DIES, per formular al·legacions i presentar els documents i informacions que consideri oportuns davant l’Instructor del procediment.

 

Formentera, 11 de març de 2014

 

El President

Jaume Ferrer Ribas