Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 17546
Publicació definitiva modificació bases execució Pressupost Municipal 2014

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

ANUNCI d'aprovació definitiva de la modificació de les Bases d’Execució del pressupost municipal 2014 de l’Ajuntament de Capdepera Exp 43/2014.               

L'expedient d'aprovació de la modificació de les Bases d’Execució del pressupost municipal 2014 núm. 43/2014 s'ha sotmès a informació pública durant un termini de quinze dies hàbils, en compliment del que disposa l'article 169 del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, i durant aquest període no s'hi han presentat al・legacions. Així, doncs, la modificació queda aprovada definitivament.

L'acord plenari de data 04.09.14 va aprovar inicialment la modificació de les bases d’execució del pressupost municipal 2014 núm 43/2014.

A continuació es publica resumida per capítols, d'acord amb l'article 169.3 de la Llei d'hisendes locals.

““Base 36. Endeutament

1.  Per al present exercici pressupostari s'autoritza la formalització d'operacions de crèdit que vendran a substituir les concertades en el marc del RDL 4/2012. D'acord amb allò establert al RDL 8/2014, el muntant màxim del conjunt de les noves operacions no podrà excedir dels 4.560.721,60€. Les operacions que poden ser objecte de renegociació són les següents:

B. SANTANDER

628.051,02

LA CAIXA

626.603,77

BANKIA

626.082,39

BBVA

2.140.034,05

BMN

539.950,37

2.  El tipus d’interès, condicions, termini d’amortització i altres característiques de les operacions de crèdit a concertar es detallaran a l’expedient que aprovarà el Ple. Es podrà concertar l’endeutament previst en diverses operacions al llarg de l’any i adjudicar-lo entre més d’una de les ofertes presentades sempre que allò sigui el més favorable als interessos de l'Ajuntament de Capdepera.

Els aspectes a tenir en compte a l´hora de valorar l’operació o operacions de crèdit a concertar seran, entre d´altres, les següents:

a)  Pla d’amortització.

b)  Comissió d’obertura, estudi i d’altres.

c)  Percentatge a aplicar sobre l’Euribor.

d)  Interessos de demora.

e)  Penalització per amortització anticipada.

f)  Altres ofertes de millora.

3. El tipus d'interès, condicions, termini d'amortització i altres característiques de les operacions de crèdit a concertar es detallaran a l'expedient que aprovarà el Ple, d'acord amb les condicions previstes al RDL 8/2014.

4. Els préstecs es formalitzaran mitjançant un document administratiu signat per la Batlia i sota la fe de la Secretaria. Si l'entitat prestamista exigeix escriptura pública o la intervenció del corredor de comerç, la Batlia queda facultada per autoritzar els corresponents documents en nom de la Corporació i, en tot cas, per acceptar les clàusules i compromisos que es demanin i afectar els ingressos que s'exigeixin com a garantia.

5. Quan hi hagi pendents de disposició préstecs concertats per l’Ajuntament i que no hagin de finançar les inversions per a les quals havien estat sol·licitats, bé perquè aquestes s’han anul·lat o perquè s’han produït baixes a les seves adjudicacions o liquidacions, el batle quedarà autoritzat per aprovar per decret la utilització d’aquestes quantitats per al finançament de qualssevol altres inversions aprovades que estiguin mancades de finançament o tinguin un finançament insuficient.

6. La contractació i la realització de les despeses que s’hagin de finançar amb fons provinents d’operacions de crèdit no es podran acordar fins que no s’acrediti la concessió del crèdit corresponent.

7. El registre, seguiment i control comptable de les operacions d’endeutament s’ajustarà al que disposa la secció 2a. de la IC.”

  

Capdepera, 06 d'octubre de 2014

  

El Batle

Rafel Fernández Mallol