Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS

Núm. 17398
Resolució del director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans de 19 de setembre de 2014 per la qual se cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu, procediment abreujat núm. 45/2013

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

S’ha interposat un recurs contenciós administratiu, actuacions núm. 45/2013 que se segueixen pel procediment abreujat al Jutjat Contenciós - Administratiu núm. 3 de Palma contra la Resolució del director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans de 15 de maig de 2014 per la qual s’aprova la convocatòria pública per formar borses d’aspirants a funcionaris interins docents amb la finalitat de cobrir, durant el curs 2014-2015 i a totes les illes, vacants i substitucions de totes les especialitats o funcions a centres públics d’ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears

Fonaments de dret

  1. L’article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

  2. L’article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Per això dict la següent

Resolució

  1. Citar les persones interessades en el recurs contenciós administratiu, actuacions núm. 45/2013, que se segueixen pel procediment abreujat al Jutjat Contenciós – Administratiu núm. 3 de Palma amb la finalitat que serveixi com a citació a termini a les persones interessades per tal que es puguin personar com a demandades davant aquest Tribunal en el termini de nou dies des de la data de publicació d’aquesta resolució.

  2. Comunicar a les persones interessades que si se personen fora del termini establert, se’ls considerarà com a part sense que per això s’hagi de retrotreure ni interrompre el procediment i que, si no se personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap altra notificació.

   

Palma,  19 de setembre de 2014

El director general de Planificació Infraestructures Educatives i Recursos Humans
Bartolomé Isern Lladó