Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 22164
Resolució de la directora gerent del Sector Sanitari de Llevant de 20 de novembre de 2013 per la qual s’aprova la convocatòria per cobrir, amb caràcter temporal, tres places de metge/metgessa d’urgència hospitalària a l’Hospital de Manacor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. L’article 9.1 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l’estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut, determina que “per raons de necessitat, d’urgència o per al desenvolupament de programes de caràcter temporal, conjuntural o extraordinari, els serveis de salut poden nomenar personal estatutari temporal”.

2. D’altra banda, l’article 33 de la mateixa Llei disposa que “la selecció del personal estatutari temporal s’efectua a través de procediments que permetin la màxima agilitat en la selecció, procediments que es basen en els principis d’igualtat, mèrit, capacitat, competència i publicitat i que s’estableixen amb la negociació prèvia a les taules corresponent”.

3. El Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places en les institucions sanitàries de la Seguretat Social —que continua vigent amb rang reglamentari, de conformitat amb l’apartat 1.c de la disposició transitòria sisena de la Llei 55/2003—, conté la mateixa regulació en la seva disposició addicional quarta.

Per tot això i en virtut de les competències delegades en matèria de personal estatutari per mitjà de la Resolució de la consellera d’Interior de 31 de març de 2008 (BOIB núm. 60/2008, de 3 de maig) i la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 9 d’abril de 2008 (BOIB núm. 62/2008, de 6 de maig), dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Aprovar la convocatòria pública per cobrir amb caràcter temporal tres places de metge/metgessa d’urgència hospitalària de l’Hospital de Manacor.

2. Aprovar les bases que regeixen aquesta convocatòria, que es publiquen íntegrament en el web <http://opoibsalut.caib.es> i als taulers d’anuncis dels Serveis Centrals del Servei de Salut i de les gerències d’atenció primària, d’atenció especialitzada i del 061.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs de reposició davant l’òrgan que la dicta, en el termini d’un mes comptador des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta resolució, d’acord amb els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en relació amb l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s’hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta resolució, d’acord amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar-hi.

Manacor, 20 de novembre de 2013

 

La directora gerent del Sector Sanitari de Llevant

Per delegació de la consellera d’Interior (BOIB 60/2008) i del director general del Servei de Salut (BOIB 62/2008)

Catalina Vadell Nadal