Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'ECONOMIA I COMPETITIVITAT

Núm. 18734
Notificació de les proposta de resolució de l’expedient sancionador per infracció en la normativa en matèria d’indústria

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D’acord amb l’article 59.5 i amb l’article 61 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i atès que es desconeix el domicili actual de la persona interessada o no ha pogut ser localitzada, se li notifica mitjançant aquesta publicació la proposta de resolució de l’expedient sancionador en matèria d’indústria instruït per la Direcció General d’Indústria i Energia.

Núm. d’expedient: DGI IN 81/2012

Presumpte infractor: Bartolomé Cabot Ojaos

Normativa infringida: article 1) de la Llei 4/2012, de 30 d'abril, per la qual s'estableix el règim sancionador en diverses matèries en l'àmbit de la comunitat autònoma de les Illes Balears i es fixen mesures administratives urgents en matèria de joc .

Sanció: 1.500,00 €

La persona interessada disposa d’un termini de quinze dies hàbils per exercir el dret a formular les al·legacions que consideri convenients i a l’audiència en el procediment, així com per proposar la prova, concretant els mitjans que vulgui fer servir, d’acord amb l’article 8.3 del Decret 14/1994, de 10 de febrer, pel qual s’aprova el Reglament del procediment a seguir per l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en l’exercici de la potestat sancionadora.

En el supòsit que no es facin al·legacions al contingut de la proposta de resolució dins el termini previst, l’inici del procediment es podrà considerar resolució sempre que contengui un pronunciament precís sobre la responsabilitat imputada, d’acord amb l’article 8.4 del Decret esmentat en el paràgraf anterior.

En qualsevol moment anterior a la resolució, si la persona interessada reconeix la seva responsabilitat, es pot resoldre el procediment amb la imposició, sense fer més tràmits, de la sanció que sigui procedent.

A l’efecte de consulta, l’expedient es troba a la Conselleria d’Economia i Competitivitat, Direcció General d’Indústria i Energia (c/ del Bastió d’en Sanoguera, 2, 07002 Palma).

L’òrgan competent per a resoldre és el director general d’Indústria i Energia,  segons Decret 6/2013, de 2 de maig, BOIB núm. 60, del president de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i  Resolució del conseller d’Economia i Competitivitat de delegació de competències i de suplència dels òrgans directius de la Conselleria, de 13 de maig de 2013, BOIB núm. 70 de 18 de maig.

S’ha nomenat instructor del procediment sancionador el senyor Luis Fernando García Santos.

 

Palma, 4 d’octubre de 2013

El director general d’Indústria i Energia
Jaime Ochogavía Colom