Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME I ESPORTS

Núm. 18715
Notificació relativa a l'Acord del Consell d'Administració de Ports dels Illes Balears de 24 de juliol de 2013, mitjançant el qual es declara l'abandonament de l'embarcació KRONE a Porto Colom .

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En haver-se intentat infructuosament la notificació personal d'aquest acord al titular de l'esmentada embarcació i en compliment del que preveu l'article 59.5 de la Llei 30/1992 , de 26 de novembre , de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú , es notifica a l'interessat que el Consell d'Administració de Ports dels Illes Balears en data 24 de juliol de 203 ha acordat :

"Primer . Declarar l' abandonament de l'embarcació KRONE , matrícula 7 ª -PM -1- 115-99 per haver ocupat les instal · lacions del domini públic portuari del port de Portocolom més de sis mesos , sense cap activitat apreciable exteriorment i sense que el seu titular hagi abonat les taxes corresponents per temps superior a aquest període .

Segon . - Facultar el director general de Ports i Aeroports a fi de que realitzi les actuacions necessàries per al desballestament o alienació de l'embarcació segons resulti més convenient , en les condicions que consideri oportunes .

Tercer . - Notificar aquesta resolució a quants apareguin com interessats en el present expedient , fent-los saber que contra la mateixa que exhaureix la via administrativa , es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant el Consell d'Administració de Ports dels Illes Balears , en el termini de un mes comptat des de l' endemà de la present notificació , de conformitat amb els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992 , de 26 de novembre , de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú , o directament recurs contenciós administratiu davant els Jutjats del contenciós administratiu de Palma , en el termini de dos mesos comptats des de l' endemà de la notificació, de conformitat amb la Llei 29/1998 , de 13 de juliol , reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa."

 

Palma 7 octubre 2013

 

El director – gerente de Ports dels Illes Balears

David Gómez Picard