Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME I ESPORTS

Núm. 18714
Notificació relativa a l'Acord del Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears de 27 juny 2013 mitjançant el qual s'inicia l'expedient per a la declaració d'abandonament de l'embarcació CIMARRON SEGON al Port de Sant Antoni de Portmany

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En haver-se intentat infructuosament la notificació personal d'aquest acord a les persones interessades i en compliment del que preveu l'article 59.5 de la Llei 30/1992 , de 26 de novembre , de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú , es notifica a l'interessat que el Consell d'Administració de Ports dels Illes Balears en data 27 juny 2013 ha acordat :

"Primer. Iniciar el procediment per a la declaració d'abandonament de l'embarcació" CIMARRON SEGON "per ocupar les instal·lacions del domini públic portuari en la instal·lació de Sant Antoni de Portmany , per més de sis mesos , sense cap activitat exterior i sense que el seu titular hagi abonat les taxes corresponents per temps superior a aquest període .

Segon . - Notificar aquesta resolució a l'interessat tal com disposa l'article 98 del citat Decret 11/2011 de 18 de febrer i la Llei 30/1992 de 26 de novembre de RJPAC , donant vista de l'expedient durant un termini de quinze dies hàbils perquè pugui formular les al · legacions i presentar els documents que consideri oportuns , a més se li requereix perquè en aquesta termini procedeixi a la retirada de l'embarcació i pagament de les quantitats degudes . "

 

Palma 7 octubre 2013

 

El director – gerent de Ports de les Illes Balears

David Gómez Picard