Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 18700
Consell Executiu.Segona convocatòria dels ajuts del Consell Insular de Menorca per a les associacions de ramaders de races autòctones de Menorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, en sessió ordinària de dia 30 de setembre de 2013, adoptà, entre d'altres, l'acord següent:

Aprovar una segona convocatòria d'ajuts, per a l'any 2013, per donar suport a les associacions de races autòctones de Menorca, que es regirà per les bases que es van aprovar en la sessió ordinària del Consell Executiu del Consell Insular de Menorca de dia 3 de juny de 2013 i que es van publicar en el BOIB núm. 93 de 4 de juliol de 2013, d'acord amb les condicions següents:

a) Import global màxim dels ajuts i crèdit pressupostari. Les ajudes concedides seran ateses amb càrrec a les partides pressupostàries i a l'import màxim que s’indica més avall:

Partida

Quantia màxima

6.4124.4890039 Foment races autòctones de Menorca

16.500 €

L’import màxim a què es destina la convocatòria únicament podrà ampliar-se, sens necessitat de nova publicació, en el supòsit d’aportacions expresses de tercers per a contribuir al finançament de l’objecte de la convocatòria i que s’hagin concretat posteriorment a la seva aprovació.

b) El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies naturals comptats a partir del dia següent a la data de publicació d’aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

c) La instructora d’aquest expedient serà la senyora Gemma Sintes Coll, tècnica del Departament d’Economia, Medi Ambient i Caça del Consell Insular de Menorca.

 

Maó, 8 d'octubre de 2013

 

El secretari del Consell Executiu

Octavi Pons Castejón