Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

Núm. 18661
Publicacio cans ingressats a la canera municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Al no haver-ne pogut trobar la persona propietària del ca que, a continuació es relaciona, i no tenir constància de cap domicili on portar-la a terme, per la qual cosa d'acord amb els articles 59.4 i 61 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic i del Procediment Administratiu Comú, es fa públic el següent:

En data 1 d’octubre s’ha trobat en la zona de Llucmajor, un ca de raça Golden Retriever, famella, de 8 anys d’edat, amb núm. de identificació 977200004345598.

Consultat en el Col•legi Oficial de Veterinaris, no existeixen dades del titular del  microchip.

En virtut del que es disposa en l'article 30.3 de la Llei 1/1992 de protecció d'animals, se li comunica que disposa d'un termini de 8 dies a contar des de l'endemà a la publicació de la present notificació, per recollir l'animal, pel que haurà de personar-se en el Departament de Medi ambient de l'Ajuntament de Llucmajor en Carrer Contitució, 6 de Llucmajor, i procedir a l'abonament de les corresponents taxes municipals de recollida i manutenció.

Així mateix, cal advertir-li que en funció del que es disposa en l'article 31 de la llei anteriorment citada, transcorreguts els terminis legals per a la recuperació dels gossos oposats, aquests podran ser cedits a tercers o ben sacrificats.

 

Llucmajor, 2 d’octubre

 

El Batle;

Joan C. Jaume Mulet.