Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 18627
Disciplina. DO-2013/124. Notificació requeriment llicència al propietari.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Com a conseqüència de l'expedient incoat en aquest negociat per presumpta infracció urbanística a WORLD CUP SL i a JORGE SERRA ALMEIDA, exp.núm. DO-2013/124-01, i atès que s’ha intentat la notificació sense resultat positiu, pel present edicte es notifica a WORLD CUP SL, de conformitat amb els arts. 59-5 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú; i 194 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, del reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les corporacions locals, que transcrit diu:

Us notific que, per Decret del president del Consell de Gerència d’Urbanisme núm. 14515, de 16 d’agost de 2013, s'ha disposat el següent:

Atesos els informes emesos per la Unitat Tècnica d’Informació Bàsica, pels quals es denuncien obres efectuades pels propietaris i/o promotors que es relacionen a la part dispositiva d'aquest acord i dels quals es desprèn que no s'ha obtingut la preceptiva llicència municipal, exigida pels articles 2 i 65 de la Llei 10/90, de 23 d'octubre, de disciplina urbanística de la CAIB, i pel PGOU vigent, d’acord el RD Legislatiu 2/2008 de 20 de juny, text refós de la Llei del Sòl.

Atesos els articles 121 i següents de la Llei 7/85 de 2 d’abril, modificada per la Llei 57/03, de 16 de desembre de mesures per a la modernització del govern local, així com l'art 4.2.l) i m), i art. 18 novè del vigent Reglament de la Gerència d'Urbanisme, la cap del Negociat que subscriu, d'acord amb els articles 172 i 175 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, i atesos el Decrets de Batlia núm. 8435 i 8436, de data 13 de maig de 2013, d’Organització dels serveis administratius i de Nomenament de titulars de les àrees de govern, respectivament, i altra normativa aplicable,  considera que el president del Consell de la Gerència  i tinent de batle d’Urbanisme i Habitatge pot dictar el següent:

D E C R E T

1r. REQUERIR els propietaris, promotors, tècnics i/o empresa constructora que es relacionen a continuació perquè en un termini de DOS MESOS, a partir de l'endemà de la notificació d'aquest acord, SOL×LICITIN LLICÈNCIA MUNICIPAL per a les obres fetes sense llicència, en compliment del que exigeixen els articles 2, 26 i 65 de la Llei 10/90, de 23 d'octubre, de disciplina urbanística de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i 255 de les  Normes urbanístiques vigents, així com el que preveu l'article 4.2.l del Reglament de la Gerència d'Urbanisme.

A WORLD CUP SL, com a propietari i a JORGE SERRA ALMEIDA com a promotor, per les obres efectuades al ce Jacint Verdaguer 21, RC 00814507001, consistents en: “realització de solera de formigó d’uns 200 m2 aproxim. No es localitza llicència per aquestes obres. Realització de piló de formigó d’uns 40 x 40 x 40 cm aproximad previst d’espàrrecs de rosca. S’observa obertura de buits per porta de perfilaria metàl·lica i vidre a paret veïna. La parcel·la es troba tancada amb malla metàl·lica i prevista de porta d’accés”, així com qualsevol altre tipus d'obra que hagi fet a l'emplaçament citat sense la preceptiva llicència municipal. (Exp. DO-2013/124)

Si una vegada transcorregut el termini de dos mesos la persona interessada no ha sol·licitat la llicència municipal d'obres / s’ha adaptat a les condicions de la llicència, el Consell de Gerència d'Urbanisme en la forma assenyalada, després de la proposta formulada per l'instructor de l'expedient, acordarà la demolició o restitució a l'estat físic i jurídic anterior de les obres fetes a càrrec de las persona interessada i impedirà definitivament els usos a què podria donar dret. Es procedirà de la mateixa manera si la llicència és denegada perquè l'atorgament es contrari a les prescripcions del Pla o de les Normes urbanístiques.

La sol·licitud de llicència donarà lloc a la suspensió automàtica del procediment de demolició o reconstrucció en virtut del que es disposa a l’article 42 de la Llei 30/92 del règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú pel temps que duri la resolució de l’atorgament/denegació de la llicència.

2n. DESIGNAR com a instructor i com a secretari de l'expedient que s'instrueix per la infracció urbanística comesa, al cap del servei i al cap del negociat, respectivament.

3r. ADVERTIR els promotors, els propietaris, els constructors i els directors tècnics de les obres esmentades que, segon disposa l'article 72 de la Llei 10/90, de 23 d'octubre, de disciplina urbanística de la CAIB, "independentment de la resolució de demolició o de reconstrucció, les infraccions urbanístiques comeses contra el que disposa aquesta Llei donaran lloc a la IMPOSICIÓ DE SANCIONS PECUNIÀRIES. Les multes que puguin correspondre s'adoptaran a proposta de l'instructor per l'òrgan actuant, prèvies les formalitats previstes a la Llei de procediment administratiu i com a continuació a l'expedient de demolició o reconstrucció instruït"; així com que es podrà donar compte als tribunals de justícia, atès l’article 319 i següents del vigent Codi Penal.

4t. NOTIFICAR la present resolució als interessats. 

La qual cosa us comunic com a acte de tràmit, per al vostre coneixement i als efectes oportuns. Us record que, d’acord amb l’article 14 de l’Estatut d’autonomia, podeu exercir el vostre dret d’opció lingüística pel que fa a les futures notificacions que es facin.

Per servei de registre de documents, caixa, així com informació general i fiscal, es poden dirigir a les següents oficines: OAC AVINGUDES- Av. Gabriel Alomar, 18 (Edif. Avingudes); OAC CORT- pl. Santa Eulàlia, 9, baixos; OAC PERE GARAU- c. Pere Llobera, 9; OAC SANT AGUSTÍ- c. Margaluz, 30; OAC SANT FERRAN- Av. Sant Ferran, 42 (Edif. Policia Local);  OAC S’ARENAL- Av. América, 11; OAC S’ESCORXADOR- c. Emperadriu Eugènia, 6; OAC SON FERRIOL- Av. Cid 8. Horari d’atenció al públic: Tot l’any: de 8.30 a 14.00 h de dilluns a divendres (totes les oficines). Horari ampliat d’octubre a maig: de 8.30 a 17 h de dilluns a dijous  (OAC Avingudes). Dissabtes obert de 9.30 a 13.30 h a l’OAC Cort (només registre).

 

Palma, 10 d’octubre de 2013

 

La cap de departament de Disciplina i Seguretat dels Edificis

P.D. Decret de Batlia núm. 10434 de 8/6/2012, (BOIB núm. 85 de 14/6/2012)

Elvira Salvà Armengod