Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 18590
Aprovació definitiva de la modificació de l'Ordenança Reguladora de l'Impost sobre Béns Immobles

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Plenari de l’Ajuntament d’Andratx en sessió ordinària celebrada dia 25 de juliol de 2013, acordà l’aprovació provisional de la modificació de l’ordenança reguladora de l’impost sobre béns immobles.

De conformitat amb la regulació de l’article 17.1 del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s’aprova el text refós de la llei  reguladora de les Hisendes Locals (TRLRHL), el citat acord ha estat exposat al públic per a informació pública per un termini de 30 dies hàbils contats a partir del dia següent al de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 106, de data 30 de juliol de 2013, sense que s’hagi presentat cap reclamació, tal i com acredita el certificat de Secretaria de data 25 de setembre de 2013, i per tant, l’expedient es considera aprovat definitivament..

A continuació, i d’acord amb l’article 17.4 del TRLRHL, es publica l’acord i el text íntegre de les modificacions:

ACORD I TEXT ÍNTEGRE

1er) Aprovar la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de l’impost sobre béns immobles per a l’exercici de 2014, tal i com figura a continuació:

Es modifica l’article 11 relatiu a la deteminació de la quota tributària, tal com segueix:

Article 11.

11.1.- La quota íntegra d'aquest impost serà el resultat d'aplicar a la base liquidable el tipus de gravamen corresponent, conforme a l'establert en l'apartat 2 d'aquest article.

11.2.- El tipus de gravamen aplicable als béns immobles de naturalesa urbana queda fixat en el 0,65 per cent, el dels béns de naturalesa rústica en el 0,79 per cent, i el dels béns de característiques especials en el 0,60 per cent.

11.3.- La quota líquida s'obtindrà minorant la quota íntegra en l'import de les bonificacions previstes en el capítol següent.

 

Andratx, a 26 de setembre de 2013

 

El batle

 Llorenç Suau Simó.