Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 18541
Vehicles abandonats en la via pública

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Intentades sense efecte les notificacions per correu certificat amb justificant de recepció, al no haver pogut tenir lloc per ignorar-se el domicili o no haver-se oposat en el mateix als interessats que es relacionen, es procedeix en compliment de l'establert en l'article 59.4 de la Llei 30/1992 de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú –BOE de 27 de novembre- a la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, així com en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament d'Andratx , de la present proposta de resolució.

“DECRET DEL BATLE: N.º 1206 DE DATA 31 DE MAIG DE 2013.

Vist que per part dels agents de la Policia Local, s'ha procedit a la denúncia de vehicles al final relacionats presumptament per estar abandonats en diferents vies públiques del terme municipal, i

Resultant: Que d'acord a l'establert en la Llei 11/99 que modifica el Reial decret Legislatiu 339/90, de 2 de març, modificat per la Llei 5/97, de 24 de març, quant a la determinació de l'estat d'abandó dels vehicles, s'estableix que “es presumirà racionalment el seu abandó en els següents casos”:

A) Quan transcorri més de dos mesos des que el vehicle hagi estat dipositat després de la seva retirada de la via pública per l'autoritat competent.

B) Quan es trobi estacionat per un temps superior a un mes en el mateix lloc i present desperfectes que facin impossible el desplaçament pels seus propis mitjans o li faltin les plaques de matriculació”.

Resultant: Que damunt la base de l'establert en l'Art.3º B) de la Llei 22/2011 de 28 de juliol, de residus i sòls contaminats, s'entén que el vehicle abandonat és un residu domèstic, atorgant l'Art.12.5 de la mateixa llei competència a les entitats locals per a la gestió d'aquests.

Considerant: Que aquests es troben en algun dels supòsits anteriorment citats.

Aquesta Batlia, a la vista dels fets assenyalats i en ús de les atribucions que li confereix la legislació vigent, RESOL:

1º El tractament com a residu sòlid urbà dels vehicles que a continuació es relacionen.

2º Notificar resolució als titulars dels vehicles les dades dels quals són coneguts, atorgant als titulars dels mateixos, basant-se en l'establert en l'Art.40.1 de la Llei 10/98 de Residus, un termini de 15 dies des de la data de recepció de la notificació, perquè pugui aportar quantes al·legacions, documents o informacions estimi convenients.

3º Considerar abandonats i no identificats als vehicles continguts en la següent relació sense matrícula o que no figurin en el registre central de vehicles de la Prefectura provincial de trànsit i, per tant, residu sòlid urbà.

Si no està d'acord amb el contingut del decret disposa d'un termini de 15 dies explicant des de l'endemà al de la recepció d'aquesta notificació, per al·legar tot allò que consideri convenient, per a la seva defensa i per proposar les proves que crea oportunes.

Si en termini de 15 dies no procedeix a la seva retirada o no rebem notícies seves d'acord amb l'establert en la Llei 11/99 de 21 d'Abril, de modificació de la Llei reguladora de les Bases de Règim Local, i altres mesures per al desenvolupament del Govern Local, en matèria de tràfic, circulació de vehicles a motor i seguretat vial, en el seu Art.2n., es procedirà al seu tractament com a residu sòlid urbà, iniciant-se el corresponent expedient sancionador damunt la base de l'Art. 34.3 de la Llei 10/98 de residus.

Les al·legacions han de presentar-se en el Registre General de l'Ajuntament, dirigits al Batle responsable de les Àrees de Policia, *Reg. Intern i Seguretat Ciutadana, i indicant les seves dades personals, domicili, data, nombre de decret i matrícula de vehicle.

Tot això sense perjudici dels dèbits que s'hagin contret amb la Hisenda Municipal o altres organismes oficials als quals haurà de fer front el titular del vehicle.

 

 

MARCA

MODELO

MATRICULA

1

VOLKSWAGEN

PASSAT

2085CFM

2

FORD

ESCORT

IB-1625-CD

3

FORD

FIESTA

IB-3527-BX

4

RENAULT

ESPACE

IB-4566-CN

5

FORD

ORION

IB-3963-BK

9

SEAT

IBIZA

GI-2608-BM

10

DAEWOO

NEXIA

IB-0351-CC

13

SUZUKI

UC125 X

IB-1353-DH

 

Andratx, a 24 de Setembre de 2013

 

EL BATLE 

Llorenç SUAU SIMO