Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 18540
Autorització obres al polígon 23, parcel·la 484 de Manacor al promotor Olaf Schwabe.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per no haver pogut ser efectuada la preceptiva notificació en el domicili que apareix en l’expedient que es relaciona en aquest anunci (59/2013-OBRES) i que es tramita en el Departament d’Urbanisme d’aquest Ajuntament, pel present anunci es notifica al Sr (dades personals ocultes) (dades personals ocultes) (dades personals ocultes) (dades personals ocultes) (dades personals ocultes)ue la Batlia, per delegació de firma, ha dictat la següent resolució:

 “DETALL DE LA SOL·LICITUD:

1. Nº de Reg. Entr. 2013002181, de data  14 de febrer de 2013

2. Ubicació: POLIGON 23, PARCEL·LA 484

3. Detall de  les obres: perforació per sondeig per aflorament d'aigua

4. Promotor: (dades personals ocultes) (dades personals ocultes) (dades personals ocultes)

 DATA DECRET (d’acord amb el Decret de Batlia núm. 4807, de 29 de desembre de 2011, de delegació de firma):  5 D’ABRIL DE 2013. Amb subjecció a les prescripcions de l’autorització de la Direcció General de Recursos Hídrics i sense perjudici de les posteriors autoritzacions que resultin necessàries per a la posada en funcionament del pou.

 CONDICIONS DE L’AUTORITZACIÓ:

 1. No s’autoritzen més obres que les expressades.

2. El termini d’execució de les obres queda fixat en SIS MESOS.

3. La llicència d’obres caducarà per aquests motius: a) per no haver pagat les taxes de la liquidació; b) per renúncia del sol·licitant; c) per no haver començat les obres en el terme de sis mesos comptats a partir de la data de comunicació de la llicència al peticionari; d) per no tenir-la acabada en el termini d’execució fixat a la concessió de la llicència o pròrroga justificada; e) per haver infringit les condicions imposades a l’autorització o llicència i les determinades a les Ordenances Municipals; i, f) per haver-se comprovat falsejament o errors inadmissibles a les dades aportades pel peticionari en sol·licitar la llicència.

4. S’observaran les prescripcions generals i especials contingudes a les Ordenances Municipals i la resta d’aplicació general.

5. En la construcció i renovació de voravies s’haurà d’ajustar  quant a materials, alineacions i rasants al que assenyali l’Administració.

6. El titular de la llicència haurà de comunicar a l’Ajuntament, per escrit, l’acabament de les obres.

7. La concessió d’aquesta llicència no prejutja, en cap dels casos, autorització per instal·lar activitats molestes, nocives o perilloses.

8. En cas que resulti necessari ocupar la via pública amb motiu de l’execució de les obres, prèviament caldrà formular la corresponent sol·licitud davant la Policia Local i dur-la a terme d’acord amb les condicions en què s’autoritzi.

9. La liquidació corresponent a la present llicència la formen els següents CONCEPTES CONTRIBUTIUS:

 9.1 Impost de construccions, instal·lacions i obres.

Valoració de les obres 6.888,60 Tipus   3 %. Total: .............................................206,66 €

 9.2. Taxa llicència urbanística. Total: .................................................................... 53,73 €

 SUMA TOTAL .................................................................................................... 260,39 €

 RECURSOS CONTRA LA LLICÈNCIA:

 De conformitat amb l’article 116 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i de procediment administratiu comú, contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, podeu interposar, alternativament, recurs de reposició potestatiu davant la Batlia de l’Ajuntament de Manacor en el termini d’un mes a comptar del dia següent a la notificació de la resolució, tota vegada que, d’acord amb l’article 13.4 de la Llei 30/1992, les resolucions administratives que s’adoptin per delegació s’entendran dictades per l’òrgan delegant, o recurs contenciós-administratiu davant el Jutjat del contenciós-administratiu de Palma, en el termini de dos mesos a comptar del dia següent a la notificació de la resolució. Si optau per interposar el recurs de reposició potestatiu, no podreu interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell no sigui resolt expressament o s’hagi produït la seva desestimació per silenci. El termini per interposar, en el seu cas, recurs contenciós-administratiu, si heu optat per interposar recurs de reposició potestatiu, serà de dos mesos, comptats del dia següent a la notificació de la resolució expressa del recurs de reposició. Si no hi hagués resolució expressa, el termini serà de sis mesos a comptar de la data en que s’entengui desestimat per silenci el recurs de reposició.

 RECURSOS CONTRA LA LIQUIDACIÓ:

 Contra la present resolució, podeu interposar davant l’òrgan que dictà l’acte, de conformitat amb l’art. 14 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per RDL 2/2004, de 5 de març, recurs de reposició en el termini d’un mes comptat del dia següent al de la notificació, el qual s’entendrà desestimat si no es notifica la resolució pel transcurs d’un mes a comptar des de la interposició del recurs.

El termini per interposar, en el seu cas, recurs contenciós-administratiu davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma de Mallorca, serà de dos mesos comptats des del dia següent a la notificació de la resolució expressa del recurs de reposició. Si no hi hagués resolució expressa, el termini serà de sis mesos, a comptar de la data en que s’entengui desestimat per silenci el recurs de reposició.

Tot això sense perjudici de que pugueu exercitar qualsevol altre recurs que considereu pertinent.

 Tot el que es fa públic en compliment del disposat a l’art. 59.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú i l’art. 194 del RD 2568/86, de 28 de novembre, del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

 

 Manacor, 24 de setembre de 2013

 

 El batle, per delegació de firma

(Decret 4807/2011)

1a tinenta de batle i delegada

Catalina Riera Mascaró