Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 18536
Expedient per donar de baixa d’ofici del padró d'habitants d'Andratx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’Ajuntament d’Andratx ha tramitat l’expedient per donar de baixa d’ofici els senyors  (dades personals ocultes) a l’empara de l’article 72 del Reial decret 1690/1986, de 11 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament de població i demarcació territorial de les entitats locals (modificat pel Reial decret 2612/1996, de 20 de desembre, BOE n. 14, de 16 de gener de 1997) estableix que:

“Els ajuntaments donaran de baixa d’ofici, per inscripció indeguda, als qui figurin empadronats i incompleixin els requisits establerts a l’article 54 d’aquest Reglament, una vegada que s’hagi comprovat aquesta circumstància en el corresponent expedient, es donarà audiència a la persona interessada. Aquesta persona haurà de comunicar el municipi, o país, en el qual viu habitualment, i sol·licitar, per escrit, l’alta en el Padró municipal o en el Registre de Matrícula de l’oficina o secció consular corresponent. Aquesta sol·licitud la tramitarà l’Ajuntament que acordi la baixa d’ofici.

Si la persona interessada no manifesta expressament la conformitat amb la baixa, aquesta només podrà dur-se a terme amb l’informe favorable del Consell d’Empadronament”.

S’ha comprovat la no residència habitual en el municipi d’Andratx.

No ha estat possible notificar a la persona interessada en el darrer domicili conegut per aquest Ajuntament

Per la qual cosa, es concedeix un termini de deu dies, comptats a partir de l’endemà de la publicació d’aquest edicte en el BOIB, perquè es pugui examinar l’expedient i formular les al·legacions que es considerin oportunes.

Transcorregut aquest termini, si no s’hagués manifestat expressament l’acord amb la baixa, l’expedient es traslladarà al Consell d’Empadronament perquè emeti el preceptiu informe amb caràcter previ a la resolució municipal d’aquest assumpte. En el cas que es resolgués la baixa d’ofici en el Padró municipal, també comporta la baixa en el Cens electoral.

 

 Andratx, 11 de setembre de 2013.

 

La Batlessa-Acctal.,

Katia ROUARCH.