Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL DE GOVERN

Núm. 11660
Acord del Consell de Govern de 14 de juny de 2013 mitjançant el qual s’aprova la modificació de la relació de llocs de treball corresponent al personal funcionari i laboral de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears d’acord amb el procés d’estatutarització d’aquest personal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 L’Acord del Consell de Govern que ratifica l’Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 4 de novembre de 2010 (BOIB núm. 167, de 18.11.2010) pel qual s’establien el procés i les condicions de l’oferta d’integració en la condició de personal estatutari fix que es va fer al personal funcionari de carrera i al personal laboral fix adscrit a centres, establiments o serveis gestionats pel Servei de Salut de les Illes Balears, estableix en el punt 10 que “els llocs de treball del personal funcionari o laboral afectats per aquest procés d’integració seran amortitzats” i que, a aquest efecte, es faran “les amortitzacions pertinents en les relacions de llocs de treball de personal funcionari o laboral”.

 Així mateix ho preveuen les resolucions de 19 de novembre de 2010 (BOIB núm. 171, de 25.11.2010) que regulen el procediment d’integració com a personal estatutari fix de les fundacions Hospital Son Llàtzer i Hospital de Manacor, i del personal laboral fix i del personal funcionari de carrera del Complex Hospitalari de Mallorca.

 D’acord amb els articles 5.2 e i 31.3 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, el Consell de Govern, a proposta de la consellera d’Administracions Públiques, en la sessió de dia 14 de juny de 2013 adoptà, entre d’altres, l’Acord següent:

 

Primer. Aprovar l’amortització dels llocs de treball del personal funcionari i laboral que han quedat vacants a conseqüència de la seva integració com a personal estatutari fix al Servei de Salut de les Illes Balears, tal com figura en els annexos que s’adjunten a aquest Acord.

 Segon. Facultar els consellers d’Hisenda i Pressuposts i d’Administracions Públiques perquè adoptin les mesures necessàries per executar aquest Acord.

 Tercer. Ordenar la publicació d’aquest Acord i de l’annex en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.”

 

Palma, 14 de juny de 2013

 

El secretari del Consell de Govern

  Antonio Gómez Pérez

Documents adjunts