Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL DE GOVERN

Núm. 11658
Acord del Consell de Govern de 14 de juny de 2013 mitjançant el qual s’aprova la modificació de la relació de llocs de treball a conseqüència de la reestructuració orgànica que es deriva del que disposa el Decret 15/2013, de 7 de juny, del president de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 Mitjançant el Decret 5/2013, de 2 de maig, del president de les Illes Balears, es determina la composició del Govern i s’estableix l’estructura de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 El Decret 15/2013, de 7 de juny, del president de les Illes Balears, modifica el Decret 6/2013, de 2 de maig, del president de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 L’article 31.3 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que quan les modificacions siguin a conseqüència d’una reestructuració orgànica, la modificació es durà a terme automàticament i requerirà únicament l’aprovació del Consell de Govern i la publicació. 

 Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera d’Administracions Públiques, en la sessió de 14 de juny de 2014 adoptà, entre altres, l’Acord següent:

 

Primer. Aprovar la modificació de la relació de llocs de treball a conseqüència de la reestructuració orgànica que es deriva del que disposa el Decret 15/2013, de 7 de juny, del president de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, tal com figura en l’annex que s’adjunta a aquest Acord.

 Segon. Facultar els consellers d’Hisenda i Pressuposts i d’Administracions Públiques perquè adoptin les mesures necessàries per executar aquest Acord.

 Tercer. Ordenar la publicació d’aquest Acord i de l’annex corresponent en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 14 de juny de 2013

 

El secretari del Consell de Govern

   Antonio Gómez Pérez

Documents adjunts