Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS

Núm. 11577
Resolució del director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans de 3 de juny de 2013 per la qual s’accepta la renúncia de la directora del CEPA Ciutadella.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

  1. El dia 1 de juliol de 2012, la Sra. Assumpta Lluch Moll va ser nomenada directora per un període de quatre anys.
  2.  El dia 16 de maig de 2013 (NRE 29305/2013, de dia 16 de maig), la Sra. Assumpta Lluch Moll, directora del CEPA Ciutadella, ha adreçat un escrit a la Direcció General de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans en el què sol·licita que li sigui admesa la renúncia al càrrec directiu. 
  3.  Un cop examinats els motius al·legats per a ser rellevada del seu càrrec, la Direcció General de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans considera pertinent acceptar-li la dimissió.
Fonaments de dret
  1. L’article 138 b i els preceptes que hi concorden de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació.
  2. Els articles 16.2, 18.3 i els preceptes que hi concorden de l’Ordre del conseller d’Educació i Cultura de 18 de febrer de 2010 per la qual s’aproven les bases per a la selecció, el nomenament i el cessament dels òrgans de govern dels centres docents públics no universitaris de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Acceptar la dimissió de la Sra. Assumpta Lluch Moll del seu càrrec de directora.

2. Disposar que la Sra. Assumpta Lluch Moll continuï exercint el càrrec de directora del centre fins al dia 30 de juny de 2013.

3. Notificar aquesta Resolució a la directora del centre.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució -que exhaureix la via administrativa- es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans en el termini d’un mes comptador des de l’endemà de la seva publicació, d’acord amb l’article 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució, d’acord amb l’article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 5 de juny de 2013

El director general

Bartolomé Isern Lladó