Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME I ESPORTS

Núm. 11397
Notificació del requeriment d’esmena de documentació en relació a l’exercici d’activitats de transport marítim turístic de passatgers per part de l’empresa IBICRUISER, SL.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Notificació del requeriment d’esmena de documentació en relació a l’exercici d’activitats de transport marítim turístic de passatgers per part de l’empresa IBICRUISER, SL.

D’acord amb el que disposa l'article 59.5 de la Llei 30/1992 de 26 de novembre de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i atès que es desconeix el domicili actual de la persona interessada o perquè no se l'ha pogut localitzar, mitjançant aquesta notificació es posa en coneixement de la mateixa el requeriment d’esmena de la comunicación prèvia referenciada, atès que, una vegada revisada aquesta, s’ha detectat que no s’adjunta la documentació que acrediti el compliment dels requisits legals per dur-la a terme, establerts en l’article 8 de la Llei 11/2010, de 2 de novembre, d’ordenació del transport marítim de les Illes Balears.

Així mateix, es concedeix un termini de deu dies, comptadors des de l’endemà d’aquesta publicació, perquè la persona interessada pugui fer les al·legacions i presentar els documents que consideri oportuns. De no atendre aquest requeriment, es poden produir els efectes previstos en l’article 9 de la Llei 11/2010, quant a la prohibició de l’inici del servei o la seva immediata paralització fins que siguia corregida l’omisió, sense perjudici de les possibles sancions administratives a que pugui donar lloc, prèvia resolució motivada dictada  al’efecte.

A més, s’informa a la persona interessada que un exemplar del requeriment d’esmena de sol·licitud i d’aportació de documentació està a la seva disposició en la Direcció General Ports i Aeroports de la Conselleria de Turisme i Esports del Govern de les Illes Balears.

 

Palma, 11 de juny de 2013

 

El cap de servei

Direcció General de Ports i Aeroports

Luis March Balle