Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 11364
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 4 de juny de 2013 per la qual s’aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses en el concurs oposició per cobrir places vacants de diverses categories de facultatiu especialista d’àrea del Servei de Salut de les Illes Balears corresponents al sector sanitari de Ponent (Hospital Universitari Son Dureta) corresponent a l’oferta d’ocupació pública per a l’any 2010

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 15 de novembre de 2010 es va aprovar la convocatòria general per la qual s’estableixen les bases comunes que han de regir, en règim descentralitzat per sectors sanitaris, les proves selectives per cobrir places vacants de diverses categories de facultatiu especialista d’àrea del Servei de Salut de les Illes Balears corresponents a les ofertes d’ocupació pública per a l’any 2010 (BOIB núm. 176, de 2 de desembre de 2010).

2. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 8 de gener de 2013 —publicada el 22 de gener de 2013—  es va convocar un concurs oposició per cobrir places vacants de diverses categories de facultatiu especialista d’àrea del Servei de Salut de les Illes Balears corresponents al sector sanitari de Ponent (Hospital Son Dureta).

3. Una vegada exhaurit el termini per presentar-hi al·legacions a les llistes provisionals d’ admesos i exclosos  sol·licituds, d’acord amb la base 4 de la convocatòria general, dict la següent.

Resolució

1. S’aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses en el concurs oposició per cobrir places vacants de diverses categories de facultatiu especialista d’àrea del Servei de Salut de les Illes Balears corresponents al sector sanitari de Ponent, que s’adjunten com annex a aquesta resolució. En la llista definitiva de persones admeses en figuren el nom, els llinatges i el DNI. En la llista definitiva de persones excloses en figura també la causa d’exclusió.

2. Es determina que el primer exercici de la fase d’oposició es durà a terme en les dates i en els llocs següents:

- FEA de reumatologia : 11 de juny de 2013, a les 12:00 h., a l’Hospital Universitari Son Espases. Ctra. de Valldemossa, 79. 07010 Palma.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els webs  www.ibsalut.es, http://opoibsalut.caib.es i http://opoibsalut.illesbalears.cat i en el tauler d’anuncis dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs de reposició davant l’òrgan que la dicta, en el termini d’un mes comptador des de l’endemà de la data de publicació, d’acord amb els articles 107.1, 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en relació amb l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la data de publicació, d’acord amb els articles 10, 25 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar-hi.

 

 

 

 

Palma, 4 de juny  de 2013

El director general
Miguel Tomás Gelabert
Per delegació de la consellera de Salut, Família i Benestar Social
(BOIB núm. 48/2008)

 

 

 

ANNEX

FEA de reumatologia.- Sector sanitari de Ponent.- H. Son Dureta.- Torn lliure

LLISTA DEFINITIVA  D'ADMESOS

DNI

LLINATGES I NOM

16570522B

FERNÁNDEZ MELÓN, JULIA