Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 11363
Resolució del secretari general del Servei de Salut de les Illes Balears d’1 de juny de 2013 per la qual s’adjudica el lloc de cap del Servei de Gestió de Personal de la Direcció de Recursos Humans dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

Per mitjà de la Resolució del secretari general del Servei de Salut de les Illes Balears de 6 de març de 2013 es va aprovar la convocatòria per la qual es convocava, pel sistema de lliure designació, un lloc de treball de les categories de tècnic superior o de gestió, dels subgrups A1 o A2, de la plantilla de personal estatutari dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears per prestar servei com a cap del Servei de Gestió de Personal de la Direcció de Recursos Humans i Relacions Laborals del Servei de Salut.

Fonaments de dret

1. Acord del Consell de Govern de 13 de maig de 2011 (BOIB núm. 75/2011, de 21 de maig) pel qual es regula el sistema de provisió dels càrrecs no directius del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut.

2. Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 23 de maig de 2011 per la qual es dicten instruccions per aplicar l’Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011 (BOIB núm. 87/2011, d’11 de juny).

3. Acord del Consell de Govern de 18 de gener de 2013 pel qual es ratifica l’Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 5 de desembre de 2012 pel qual es modifica l’Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011 (BOIB núm. 11/2013, de 22 de gener).

Per tot això, una vegada analitzades les dues sol·licituds rebudes, dict la següent

Resolució

1. Adjudicar el lloc de cap del Servei de Gestió de Personal de la Direcció de Recursos Humans i Relacions Laborals dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears al senyor Carlos Martín Serrano, amb DNI 43037981J, atès que compleix els requisits exigits en la convocatòria i es considera que els mèrits al·legats són idonis per ocupar aquest lloc de treball.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs de reposició davant l’òrgan que la dicta, en el termini d’un mes comptador des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta resolució, d’acord amb l’article 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en relació amb l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s’hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta resolució, d’acord amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar-hi.

Palma, 1 de juny de 2013

 

El secretari general

Bartomeu Alcover Bisbal

Per delegació de competències del conseller de Salut i Consum (BOIB 48/2008)