Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 11362
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 6 de juny de 2013 per la qual se cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu de procediment ordinari núm. 116/2013

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

La senyora Aurora López Méndez ha interposat un recurs contenciós administratiu —actuacions núm. 116/2013, que es segueixen pel procediment ordinari a la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears— contra la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 30 d’octubre de 2012 per la qual es modifica la plantilla del Sector Tramuntana i de la Fundació Hospital Comarcal d’Inca.

Fonaments de dret

1. L’article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. L’article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Por tot això, dict la següent

Resolució

1. Citar les persones interessades en el recurs contenciós administratiu  — actuacions núm. 116/2013, que es segueixen pel procediment ordinari a la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears — amb la finalitat que serveixi com a citació a termini a les persones interessades per tal que es puguin personar com a demandades davant aquest tribunal en el termini de nou dies des de la data de publicació d’aquesta resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que si se personen fora del termini establert, se’ls considerarà com a part —sense que per això s’hagi de retrotreure ni interrompre el procediment— i que, si no se personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap altra notificació.

Palma de Mallorca, 6 de juny de 2013

El director general

Miquel Tomás Gelabert