Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AGRICULTURA, MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 11359
Notificació de la resolució d’expedient sancionador en matèria de ramaderia núm. RA 0012/12

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D’acord amb l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, quan les persones interessades en un procediment són desconegudes, s’ignora el lloc de notificació o el mitjà, o no s’ha pogut efectuar la notificació, s’ha de fer per mitjà de la publicació en el butlletí oficial corresponent.

Per això, es notifica a la persona que s’indica al final d’aquest edicte, com a responsable de la infracció, que es considera comès el fet que consta en l’expedient administratiu i es responsable la persona que s’indica en aquest Edicte. Aquest fet constitueix una infracció de l’article que es determina en cada cas i hi correspon la sanció que també s’assenyala.

Contra la resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d’alçada davant el conseller de Presidència, en el termini d’un mes, a comptar a partir de l’endemà que es publica aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Número d’expedient RA 0012/12

Persona responsable (dades personals ocultes)

Normativa infringida  Llei 8/2003, de 24 d’abril, de sanitat animal

Sanció 0 €

 

Palma, 29 de maig de 2013

La directora general de Medi Rural i Marí

Margarita Mercadal Camps