Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AGRICULTURA, MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 11356
Notificació del requeriment realitzat d’acord amb allò que estableix l’article 144.2 de la Llei 16/87, de 30/07, d’ordenació dels transports terrestres, en relació a l’expedient sancionador núm. 0113/13 tramitat per infracció a la normativa de transport terrestre.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que s’ha intentat sense efecte la notificació de l’escrit de requeriment, als efectes que CANTERAS MORRO, SL acrediti l’esmena de la deficiència constitutiva de la infracció a la normativa de transport terrestre, tramitada en l’expedient de referencia i, una vegada tornada la carta certificada amb justificant de recepció, és per això, segons el que preveu l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26/11, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, segons la redacció que li va donar la Llei 4/1999, de 13/01, se notifica a CANTERAS MORRO, SL que disposa d’un termini d’un mes comptat a partir del següent al de la publicació d’aquesta notificació, als efectes que acrediti l’esmentada esmena.

 Se li comunica, així mateix, que la manca d’esmena d’aquesta deficiència implicarà la incoació d’un nou expedient sancionador, que es tramitarà independentment del procediment iniciat amb el núm. 0113/13.

 Les persones interessades poden comparèixer, a la Direcció General de Transports situada en el carrer Eusebi Estada, 28 1er, de Palma de Mallorca, en el termini que s’estableix, per conèixer el contingut íntegre de l’acte esmentat i perquè quedi constància d’aquest coneixement, d’acord amb l’article 61 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

 

 Palma, 5 de juny de 2013

 

El director general de Transports

 Juan Salvador Iriarte