Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 11349
Baixa d’ofici del Padró municipal d’habitants d’Andratx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En aplicació de l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, amb aquest edicte es fa públic, perquè es desconeix el lloc on es troben les persones que es relacionen a continuació, el contingut de la resolució de la quarta tinent de batle d’aquesta corporació municipal núm.   1283 /2013, de 4 de juny de 2013, que a la part principal diu:

L’Ajuntament d’Andratx ha tramitat l’expedient per dur a terme la baixa d’ofici del senyors (dades personals ocultes)Padró municipal d’habitants d’Andratx.

L’article 72 del Reial decret 1690/1986, de 11 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament de població i demarcació territorial de les entitats locals (des d’ara RPDT) —modificat pel Reial decret 2612/1996, de 20 de desembre, BOE n. 14, de 16 de gener de 1997— estableix que: “Els ajuntaments donaran de baixa d’ofici, per inscripció indeguda, als qui figurin empadronats i incompleixin els requisits establerts a l’article 54 d’aquest Reglament, una vegada que s’hagi comprovat aquesta circumstància en el corresponent expedient, es donarà audiència a la persona interessada. Aquesta persona haurà de comunicar el municipi, o país, en el qual viu habitualment, i sol·licitar, per escrit, l’alta en el Padró municipal o en el Registre de Matrícula de l’oficina o secció consular corresponent. Aquesta sol·licitud la tramitarà l’Ajuntament que acordi la baixa d’ofici.

Si la persona interessada no manifesta expressament la conformitat amb la baixa, aquesta només podrà dur-se a terme amb l’informe favorable del Consell d’Empadronament”.

Els Senyors  (dades personals ocultes)    NO han expressat la conformitat amb aquesta baixa.

El Consell d’Empadronament ha emès un informe favorable, en data 24 de maig de 2013.

Vista la proposta de la Unitat d’Estadística. 

En l’exercici de les facultats que em confereix la legislació vigent, RESOLC:

PRIMER. Donar de baixa d’ofici en el Padró municipal d’habitants d’Andratx el Senyors  (dades personals ocultes) d’acord amb l’article 72 del RPDT.

SEGON. Traslladar aquesta Resolució a les persones interessades.

El que es fa públic per a general coneixement i efectes, significant que contra aquesta Resolució, es pot interposar:

a) En el termini d’un mes, a comptar des del dia següent a la recepció d’aquesta notificació, recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que l’ha dictat. Transcorregut un mes a comptar de la interposició del recurs de reposició sense que s’hagi notificat la resolució, es produirà la desestimació per silenci administratiu i es podrà interposar recurs contenciós administratiu, en el termini de sis mesos a comptar des de l’endemà de la desestimació pressumpta.

b)  En el termini de dos mesos, a comptar des del dia següent a la recepció d’aquesta notificació, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, tret que s’hagués interposat recurs potestatiu de reposició, en aquest cas s’haurà d’esperar la resolució.

No obstant això, es pot interposar qualsevol altre recurs si es considera convenient.

 

En Andratx, a 4 de juny de 2013.

El Batle,
Llorenç SUAU SIMO.