Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 11348
Notificació interessats Providència inici d’aquesta Alcaldia núm. 23 de data 3 de juny de 2.013 de reparació de façanes a l'immoble situat al Carrer Cipria Garijo núm, 1 Carrer Viçent Soler del Barri de la Marina d'Eivissa, amb referència cadastral 4780301CD6048S

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Segons el disposat en l’art. 61 de la Llei 30/92, es publica únicament una breu indicació del contingut de la resolució, que és a les dependències de l’Ajuntament d’Eivissa, Plaça Espanya nº 1, 07800 Eivissa, departament d’Habitatge i Nucli Històric, on els interessats o els seus representants degudament acreditats, podran comparèixer, en el termini de quinze dies, comptats des del dia següent a la publicació del present edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, pel seu coneixement íntegre de l'esmentat acte i constància de tal coneixement, en horari de 08,00 a 15,00 hores, de dilluns a divendres, excepte festius.

La present publicació servirà de notificació a aquells propietaris o titulars de drets desconeguts o amb domicili desconegut, d’acord amb el que disposa l’article 59.5 de la Llei 30/92, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
 

Nº Exp.

E.S.O.E. 25.11

C/ Garijo 1

C/ Vicent Soler

Nom interessat


 

Juan Marí Ribas

Propietaria baix 1

Vicenta Torres Tur

Propietaria baix 2

Francisca Juan Torres

Propietaria 1er 1ª

Francisca Riera Ramón

Propietaria 1er 2ª

Cecilia Galbis Perez

Propietaria 2º 1ª

Maria Roig Costa

Propietaria 2º 2ª

La qual cosa li comunico per al seu coneixement i afectes adients.


 

En Eivissa, 3 de Juny de 2,013

EL SECRETARI-ACCTAL.,
Joaquim Roca Mata.