Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 11317
Sanitat.- Animals.- Notificació de tràmit d'audiència per a la recollida d'un ca en el Centre Sanitari Municipal.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per no haver-se pogut efectuar les notificacions en el domicili que figura a l’ expedient de la persona que, a continuació es relaciona, no haver contestat als avisos deixats  o por no tenir-ne coneixement  de la seva actual localització,   pel present edicte se notifica que, mitjançant informe del Director del Centre Sanitari municipal, s'ha posat de manifest que han ingressat a l'esmentat Centre, el següents animals que figura com de llur titularitat, recollit a la via pública:

Ca raça yorkshire terrier amb nº de microxip identificatiu 985120019708190 titularitat del Sr/a. Catalina Suñer Binimelis.

A tal efecte, d'acord amb el que disposa la Llei 1/1992, de 8 d'abril, de protecció dels animals que viuen a l'entorn humà i el Reglament que la desenvolupa, disposa del termini de 8 dies, comptats a partir del següent al de la recepció de la present notificació, per a la recollida de l'animal indicat, previ abonament de les taxes reportades corresponents  per la recollida i trasllat de l'animal des de la via pública fins al Centre Sanitari, més les taxes per manutenció i dipòsit.

Transcorregut l'esmentat termini sense que s'hagi personat al Centre per a la recuperació de l'animal, previ abonament de les taxes indicades, l'animal podrà ésser cedit en adopció o sacrificat, una vegada transcorreguts set dies més, establerts a la normativa d'aplicació.

El que es fa públic, en compliment del que estableix l'article 35 i els apartats 3r. i 4rt. de l'article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, del Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú i l'article 194 del R.D. 2568/86, de 28 de novembre, del Reglament d' Organització, Funcionament  i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

 

Palma 11 de juny de 2013

La cap de departament

Rosa Llinàs Bosch