Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 11158
Resolució final procediment sancionador ordenança incompliment de prohibició acampada lliure

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El President del Consell Insular de Formentera, va resoldre procediment sancionador a les persones que es relacionen a continuació, pels motius que s’hi esmenten:

Claus d’identificació:

OA: Ordenanza sancionadora por incumplimiento de la prohibición de acampada libre (publicada en el BOIB núm. 109 de 22-07-2010).

Nº Expedient

Document Identificació

Identitat

Data de la denúncia

Precepte Infringit

2012/32CAM

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

21/08/2012

Art. 15 OA

No havent estat possible la notificació per carta certificada amb avís de rebut i d’acord amb l’article 59.5 de la Llei 30/1922, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, procedeix la publicació d’aquest anunci.

Quedant a disposició de les mateixes, l’expedient sancionador corresponent a cada una d’elles, a la seu del Consell Insular de Formentera, Plaça de la Constitució nº 1 07860 Sant Francesc, Formentera (Illes Balears). Així mateix, informar-los que la resolució de presidència posa fi a la via administrativa i contra la mateixa es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant del mateix òrgan que l’ha dictat en el termini d’un mes des de la publicació d’aquest anunci, o bé, recurs contenciós administratiu davant dels jutjats del contenciós administratiu de Palma de Mallorca, en el termini de dos mesos des de la publicació del present anunci.

 

Formentera, 27 de maig de 2013.

El President,
Jaume Ferrer Ribas