Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

AUTORITAT PORTUÀRIA DE BALEARS

Núm. 10863
Resolució de l'Autoritat Portuària de les Balears per la qual s'anuncia el concurs públic d'explotació del moll de Llevant per a l'amarratge d'embarcacions de gran eslora al port d'Eivissa, mitjançant autorització d’ocupació temporal.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. Organisme públic: Autoritat Portuària de les Balears. Número d'expedient: E.M.700.

2. Objecte del concurs. L'objecte del concurs és l'explotació mitjançant  una autorització d’ocupació temporal, d'una zona de domini públic portuari del moll de Llevant per a l'amarratge d'embarcacions de gran eslora al port d'Eivissa, amb una superfície total de 24.109 m2, dels quals 1.756 m2 corresponen a superfície de terra caracteritzats per 240 metres de la línia d'atracada del moll de Llevant i 115 metres de línia d'atracada de Llevant del contramoll del port d'Eivissa. Termini: Un any (1) prorrogable.

3. Tramitació: ordinària. Procediment: obert. Forma: concurs públic.

4. Taxes: cent setanta-quatre mil cent noranta-sis euros amb noranta-cinc cèntims (174.196,95 €), que es desglossa en les següents quantitats: cent setze mil cent trenta-un euros i trenta cèntims (116.131,30 €) en concepte de taxa per ocupació del domini públic portuari, i cinquanta-vuit mil seixanta-cinc euros i seixanta-cinc cèntims (58.065,65 €) en concepte de taxa d'activitat en l'exercici d'activitats comercials, industrials i de serveis. Aquestes quantitats no inclouen l'IVA.

5. Garanties. Provisionals: garantia provisional d'explotació per import de vint mil euros (20.000,00 €) i garantia addicional provisional de construcció del 2% de l'import del pressupost d'execució per contracta del projecte. Definitives: Garanties d’explotació per import de cent setenta quatre mil cent noranta sis euros i noranta cinc cèntims (174.196,95.-€) i garantia definitiva de construcció equivalent al 5% del pressupost total de les obres.

6. Obtenció de documentació i informació.

Organisme públic: Autoritat Portuària de Balears. Domicili: Palma de Mallorca, Moll Vell, 3-5 (07012) i Eivissa, accés al moll Nord, s/n (07800). Telèfon: 971 22 81 50. Fax: 971 72 69 48. Pàgina web: www.portsdebalears.com.

7. Presentació de les ofertes o de les sol·licituds de participació.

Data límit de presentació: vint dies naturals comptats a partir del dia següent que l'anunci del concurs es publiqui al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), a les catorze hores. En el cas que fos dissabte, diumenge o dia festiu, es traslladarà a dilluns o dia hàbil següent. Documentació que integrarà les ofertes: vegeu el plec de bases. Lloc de presentació: Autoritat Portuària de Balears, a les oficines del port de Palma, Moll Vell, núm. 3-5, 07012, Palma de Mallorca.

8. Obertura de les ofertes: Autoritat Portuària de Balears. Domicili: Moll Vell, núm. 3-5, 07012. Localitat: Palma. Data: el primer dia hàbil posterior al quart dia natural següent a la data d'acabament del termini de la presentació d'ofertes. En el cas que fos dissabte, diumenge o dia festiu es traslladarà a dilluns o dia hàbil següent. Hora: a les 10:00 h.

 

Palma de Mallorca, 3 de juny de 2013.

 

El president,

José M. Urrutia Mera

 

El secretari,

Jaume Ferrando Barceló