Torna

Butlletí Oficial de les Illes Balears

Secció I. Disposicions generals

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AGRICULTURA, MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 2769
Correcció d’errades advertides a la publicació de l’annex de l’Ordre del conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori de 29 de gener de 2013 per la qual s’aprova el Plec de condicions de la indicació geogràfica protegida Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Advertit un error a la publicació de l’annex de l’Ordre del conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori de 29 de gener de 2013 per la qual s’aprova el Plec de condicions de la indicació geogràfica protegida Illes Balears, publicada en el BOIB núm. 20, de 9 de febrer de 2013, es procedeix a efectuar-ne la correcció pertinent:

A la taula de l’annex al punt 2.a Característiques analítiques,

 

On diu:

2.a Característiques analítiques:

Paràmetre

Vi

Blanc

Rosat

Negre

Grau alcohòlic adquirit (% vol)

> 10,5

> 11,0

> 11,5

Grau alcohòlic total (% vol)

> 10,5

> 11,0

>11,5

Acidesa total (g/l àcid tartàric)

> 4,5

> 4,5

> 4,5

Acidesa volàtil (1) (g/l àcid acètic)

< 0,80

> 0,80

> 0,80

Anhídrid sulfurós total (mg / l)

     

vins < 5 (g/l glucosa i fructosa)

> 200

> 250

> 200

vins > 5 (g/l glucosa i fructosa)

> 250

> 150

> 200

Sucres reductors (g/l glucosa i fructosa)

     

vins secs

< 4

< 4

<4

vins semisecs

< 12

< 12

< 12

vins semi dolços

<45

< 45

<45

vins dolços

>45

>45

>45

 

  Ha de dir:

2.a Característiques analítiques:

Paràmetre

Vi

Blanc

Rosat

Negre

Grau alcohòlic adquirit (% vol)

> 10,5

> 11,0

> 11,5

Grau alcohòlic total (% vol)

> 10,5

> 11,0

>11,5

Acidesa total (g/l àcid tartàric)

> 4,5

> 4,5

> 4,5

Acidesa volàtil (1) (g/l àcid acètic)

< 0,80

> 0,80

> 0,80

Anhídrid sulfurós total (mg / l)

     

vins < 5 (g/l glucosa i fructosa)

> 200

> 200

> 150

vins > 5 (g/l glucosa i fructosa)

> 250

> 250

> 200

Sucres reductors (g/l glucosa i fructosa)

     

vins secs

< 4

< 4

<4

vins semisecs

< 12

< 12

< 12

vins semi dolços

<45

< 45

<45

vins dolços

>45

>45

>45

 

Palma ,14 de febrer de 2013

 

La secretaria general de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient y Territori

María José  Marco Landazabal