Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'ESTUDIS BALEÀRICS

Núm. 443
Resolució del president de l’Institut d’Estudis Baleàrics per la qual s’amplia la llista de persones que han superat les proves de la convocatòria de 2012 per a l’obtenció del certificat del nivell C1 que expedeix la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 21 d’agost de 2012 el senyor Bernat Ferrer Mayol, amb DNI núm. 41404749B, presentà un recurs d’alçada davant el president del COFUC, amb núm. de registre 55707/2012, contra la Resolució de la presidenta del Tribunal C1 de 17 de juliol de 2012 per la qual es publica la relació de les persones que en el procediment de revisió de proves de la convocatòria de 2012 han obtingut la qualificació d’apte.

2. Amb data 28 de setembre de 2012, el Tribunal del certificat C1 elaborà un informe tècnic en relació amb el recurs esmentat en el qual proposà estimar-lo, ja que acordà que el senyor Ferrer assolia la puntuació mínima per superar l’àrea 4, és a dir, 15 punts, per la qual cosa es declarava que el recurrent era apte de l’àrea d’expressió escrita.

3. El 24 d’octubre de 2012 el president de l’Institut d’Estudis Baleàrics dictà una resolució per la qual s’estimava el recurs d’alçada interposat pel senyor Ferrer Mayol contra la Resolució de la presidenta del Tribunal del certificat C1 amb la relació de les persones que en el procediment de revisió de proves de la convocatòria de maig de 2012 han obtingut la qualificació d’aptes, una vegada analitzades les al·legacions exposades pel recurrent.

4. En data 20 de novembre de 2012 es va convocar el senyor Ferrer Mayol per fer la prova oral i, segons consta a l’informe tècnic elaborat per la presidenta del Tribunal del certificat C1, “es va convocar el senyor Ferrer Mayol per fer la prova oral del certificat C1, de la qual va resultar apte.”

Fonaments de dret

1. D’acord amb l’article 31 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, el senyor Bernat Ferrer Mayol és persona interessada.

2. D’acord amb l’article 15.7 del Decret 6/2012, de 7 de febrer, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, “contra les decisions dels tribunals es pot interposar recurs d’alçada davant el director general de Cultura i Joventut o bé, en cas que s’encarregui la gestió de les proves a un ens del sector públic, davant el president d’aquest ens o la persona que tengui la competència per resoldre’l.”

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears l’ampliació de la llista de persones que han superat les proves de la convocatòria de 2012 per a l’obtenció del certificat del nivell C1 que expedeix la Conselleria d’Educació i Cultura, que s’adjunta com a annex a aquesta Resolució.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que exhaureix la via administrativa– es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia en el termini de dos mesos comptadors a partir de l’endemà d’haver-ne rebut la notificació, d’acord amb l’article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 10 de desembre de 2012

El president de l’IEB
Rafael Àngel Bosch i Sans

 

ANNEX

 

Certificat del nivell C1

Nom DNI

Ferrer Mayol, Bernat

41404749B