Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Núm. 419
Resolució del conseller d’Administracions Públiques per la qual es dóna publicitat a la llista definitiva d’aprovats en les proves d’intervenció tresoreria, categoria superior, de l’escala de funcionaris amb habilitació de caràcter estatal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El conseller d’Administracions Públiques mitjançant la Resolució d’11 d’abril de 2012 va convocar les proves selectives per a l’accés a l’escala de funcionaris amb habilitació de caràcter estatal, subescala d’intervenció tresoreria, categoria superior.

2. Mitjançant una Resolució de 8 de novembre de 2012 el conseller d’Administracions Públiques va aprovar la llista provisional d’aspirants que han superat aquest procés selectiu i va atorgar un termini de deu dies hàbils comptadors des de l’endemà de la publicació de la  Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears perquè les persones aspirants puguin presentar les al•legacions que considerin oportunes, d’acord amb la base 8.2 de la convocatòria.

3. Conclòs el termini abans esmentat i resoltes les al•legacions presentades, d’acord amb el que disposa la base 8.3 de la convocatòria, el tribunal fa pública la relació definitiva d’aspirants aprovats en l’acta número 9, que s’adjunta com a annex a aquesta Resolució. Aquesta relació s’eleva al conseller competent perquè se publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

4. La directora general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis ha emès la proposta de resolució de 20 de desembre de  2012 en els termes que s’aproven en aquesta.

Fonaments de dret

1. L'apartat 4 de la disposició addicional segona de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, estableix que la convocatòria de l'oferta d'ocupació pública corresponent a les places de funcionaris amb habilitació de caràcter estatal correspon a les comunitats autònomes.

2. El Decret 12/2011, de 18 de juny, del president de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i la estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat pel Decret 23/2011, de 5 d'agost, atribueix al conseller d’Administracions Públiques les competències en matèria de funcionaris amb habilitació de caràcter estatal.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la llista definitiva d’aspirants que han superat les proves selectives per a l’accés a la subescala d’intervenció tresoreria, categoria superior, de l’escala de funcionaris amb habilitació de caràcter estatal, que s’adjunta a aquesta Resolució com a annex, amb indicació del seu document nacional d’identitat.

2. Atorgar un termini de vint dies naturals comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears perquè l’opositora aprovada presenti a la Conselleria d’Administracions Públiques, per algun dels mitjans establerts en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, els documents que s’indiquen en la base novena de la Resolució de convocatòria de les proves selectives, per tal d’efectuar la proposta de nomenament com a funcionària amb habilitació de caràcter estatal, subescala d’intervenció tresoreria, categoria superior.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller d’Administracions Públiques, en el termini d’un mes comptador des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució, d’acord amb l’article 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la publicació de la Resolució, d’acord amb l’article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Marratxí, 7 de gener de 2013

El conseller
José Simón Gornés Hachero

 

 ANNEX

Llista definitiva d’aspirants que han superat les proves selectives de l’escala de funcionaris amb habilitació de caràcter estatal, subescala d’intervenció tresoreria, categoria superior.

Nom i llinatges DNI Puntuació final
(dades personals ocultes) (dades personals ocultes) (dades personals ocultes)