Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 409
Disciplina. Notificació proposta de demolició. DO-2011/111.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Com a conseqüència de l'expedient incoat en aquest negociat per presumpta infracció urbanística a MIGUEL AMENGUAL GARRETA, exp.núm. DO-2011/111, i atès que s’ha intentat la notificació sense resultat positiu, pel present edicte es notifica a MIGUEL AMENGUAL GARRETA, de conformitat amb els arts. 59-5 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú; i 194 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, del reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les corporacions locals, que transcrit diu:

PROPOSTA DE RESOLUCIÓ: Que formula la instructora de l'expedient de demolició o de reconstrucció, que se segueix contra el SR. MIGUEL AMENGUAL GARRETA com a propietari, de conformitat amb el que disposen els articles 66 i 67 de la Llei 10/90, de 23 d’octubre, de disciplina urbanística de la CAIB.

RESULTANT: Que ha transcorregut el termini de dos mesos concedit a l'interessat perquè sol×liciti l'oportuna llicència, o s'ajusti a llicència o ordre d'execució, de conformitat amb el que disposa l'article 65, 1r de l'esmentada llei.

CONSIDERANT: Els articles citats i els de general aplicació, la instructora formula la següent proposta de demolició, retirada o reconstrucció de les obres que es relacionen a continuació, a càrrec dels interessats, així com el que procedeix per a impedir definitivament els usos a què podria donar dret.

Al Sr  MIGUEL AMENGUAL GARRETA com a propietari,  perquè procedeixi a la retirada/demolició de les obres realitzades a la Plaça de Serralta, núm. 5, 6è. B, R.C. 09009601028, consistents en :” reforç del forjat amb col.locació de perfil metàl.lic sota de cada biga”, així com qualsevol altre tipus d'obra o instal×lacions realitzades sense la preceptiva llicència municipal per a restituir l'habitatge a l'estat en què es trobava abans de la comissió de la infracció urbanística i atès que les esmentades obres no estan emparades en cap llicència d’obres.

CONCEDIR a MIGUEL AMENGUAL GARRETA, com a propietari, un termini improrrogable de 10 dies perquè formuli totes les al×legacions que consideri convenients.

ADVERTIR que, de conformitat amb el que estableix l'article 67,1r de la Llei 10/90, de 23 d’octubre, de disciplina urbanística de la CAIB, transcorregut el termini esmentat sense que s'haguessin presentat les al×legacions o que s'haguessin desestimat, el Consell de Gerència d'Urbanisme acordarà la retirada, demolició o reconstrucció de les obres per l'interessat i procedirà a impedir definitivament els usos a què podria donar dret i li concedirà un termini adequat al seu cas, amb l'advertència que l'Ajuntament el podrà executar subsidiàriament en cas d'incompliment.

Us record que, d’acord amb l’article 14 de l’Estatut d’autonomia, podeu exercir el vostre dret d’opció lingüística pel que fa a les futures notificacions que es facin.

Per servei de registre de documents, caixa, així com informació general i fiscal, es poden dirigir a les següents oficines: OAC AVINGUDES- Av. Gabriel Alomar, 18 (Edif. Avingudes); OAC CORT- pl. Santa Eulàlia, 9, baixos; OAC PERE GARAU- c. Pere Llobera, 9; OAC SANT AGUSTÍ- c. Margaluz, 30; OAC SANT FERRAN- Av. Sant Ferran, 42 (Edif. Policia Local);  OAC S’ARENAL- Av. América, 11; OAC S’ESCORXADOR- c. Emperadriu Eugènia, 6; OAC SON FERRIOL- Av. Cid 8. Horari d’atenció al públic: Tot l’any: de 8.30 a 14.00 h de dilluns a divendres (totes les oficines). Horari ampliat d’octubre a maig: de 8.30 a 17 h de dilluns a dijous  (OAC Avingudes). Dissabtes obert de 9.30 a 13.30 h a l’OAC Cort (només registre).

 

Palma, 7 de gener de 2013

La cap de departament de Disciplina i Seguretat dels Edificis
P.D. Decret de Batlia núm. 10434 de 8/6/2012, (BOIB núm. 85 de 14/6/2012)
Elvira Salvà Armengod