Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 391
Anunci de correcció de l'errada material en la publicació definitiva de l'Ordenança Fiscal Reguladora de la Taxa per Recollida i Tractament de Residus Sòlids Urbans

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

Havent-se produït una errada material en la publicació definitiva de l'Ordenança Fiscal Reguladora de la Taxa per Recollida i Tractament de Residus Sòlids Urbans, efectuada al BOIB núm. 193 de 25 de desembre de 2012, Fascicle 76 – Sec. I. - Pàg. 15159, es procedeix a la seva correcció en els termes següents:

 

On diu:

 

4. “En els epígrafs 8 i 9 es considerarà “superfície emprada” la destinada al servei de bar o menjador i concretament, l’espai destinat a bar i menjador (incloent l’interior de les barres o espais destinats a cambrers), terrasses i els espais públics utilitzats, però excloent les cuines tancades al públic, els serveis públics i els magatzems. S’entendrà que es dediquen a terrasses els espais que, per les seves condicions, no poden ser utilitzats més de 180 dies anuals; tots els espais que estiguin tancats en més d’un 75% es consideraran com a menjadors. La superfície dels espais definits com terrasses serà ponderada amb un coeficient 0,5, pel seu menor aprofitament potencial. Els espais públics utilitzats seran computats segons l’ús efectuat durant l’any natural anterior i se’ls aplicarà un coeficient reductor segons el nombre de mesos autoritzats.

 

5. Cada lloc que es dediqui a ramaderia o agricultura es considerarà com un habitatge.

6. Recollida i tractament de fems en sòl rústic:

1. Els edificis, llocs, horts i habitatges ubicades en sòl rústic i que poden tenir un ús d’habitatge o que generin algun tipus de fems en qualque moment, abonaran:

- Si estan ubicats a menys d’1 km de la ruta habitual del camió de fems, i tenen recollida domiciliària, hauran d’abonar les tarifes anteriors.

- Si no tenen recollida domiciliària de fems o estan ubicats a 1 km o més de la ruta habitual del camió de fems, hauran d’abonar el 50% de la tarifa de fems i la tarifa normal de tractament.

2. Els bars, restaurants, hotels rurals, agroturismes i empreses situades en zones rústiques se’ls aplicarà les tarifes anteriors amb les dues condicions de l’apartat 5 a).”

 

Ha de dir:

 

4. "Si la superfície emprada dels locals corresponents als punts 4, 5, i 6 dels anteriors apartats 2.1. i 2.2. tenen més de 200 m2, a l’excés s'aplicarà un suplement de 0,28 euros/m2 per escombraries i 0 ,14 euros/m2 per tractament i eliminació.

 

5. En els epígrafs 8 i 9 es considerarà “superfície emprada” la destinada al servei de bar o menjador i concretament, l’espai destinat a bar i menjador (incloent l’interior de les barres o espais destinats a cambrers), terrasses i els espais públics utilitzats, però excloent les cuines tancades al públic, els serveis públics i els magatzems. S’entendrà que es dediquen a terrasses els espais que, per les seves condicions, no poden ser utilitzats més de 180 dies anuals; tots els espais que estiguin tancats en més d’un 75% es consideraran com a menjadors. La superfície dels espais definits com terrasses serà ponderada amb un coeficient 0,5, pel seu menor aprofitament potencial. Els espais públics utilitzats seran computats segons l’ús efectuat durant l’any natural anterior i se’ls aplicarà un coeficient reductor segons el nombre de mesos autoritzats.

 

6. Cada lloc que es dediqui a ramaderia o agricultura es considerarà com un habitatge.

 

7. Recollida i tractament de fems en sòl rústic:

a) Els edificis, llocs, horts i habitatges ubicades en sòl rústic i que poden tenir un ús d’habitatge o que generin algun tipus de fems en qualque moment, abonaran:

 

- Si estan ubicats a menys d’1 km de la ruta habitual del camió de fems, i tenen recollida domiciliària, hauran d’abonar les tarifes anteriors.

- Si no tenen recollida domiciliària de fems o estan ubicats a 1 km o més de la ruta habitual del camió de fems, hauran d’abonar el 50% de la tarifa de fems i la tarifa normal de tractament.

b) Els bars, restaurants, hotels rurals, agroturismes i empreses situades en zones rústiques se’ls aplicarà les tarifes anteriors amb les dues condicions de l’apartat 5 a).”

 

Es Mercadal, 9 gener 2013

 

EL BATLE

Francesc Ametller Pons