Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 390
Aprovació inicial de la modificació de l’ús detallat parcel·la qualificada de sistema general d’equipaments col·lectius, clau C, ubicada a l’antic polígon B de Coves Noves I.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

El Ple de la Corporació, en sessió celebrada el 28 de novembre de 2.012, ha acordat:

Primer.- APROVAR INICIALMENT la modificació de l’ús detallat parcel·la qualificada de sistema general d’equipaments col·lectius, clau C, ubicada a l’antic polígon B de Coves Noves I, grafiada al plànol núm. 70 de la sèrie F de les NS del planejament des Mercadal, que constitueix l’immoble cadastral amb referència i que forma part de la finca inscrita en el Registre de la Propietat al Llibre 120, Tom 1550, Foli 4, Finca 2828, que passaria d’esportiu a nàutic i/o complementari de l’activitat portuària.

Segon.- SOTMETRE l’expedient al tràmit d’informació pública durant un termini de quinze dies, mitjançant un anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a l’adreça o punt d’accés electrònic municipal corresponent i, en el seu cas, donar audiència als propietaris afectats durant un termini idèntic.”

En compliment del disposat als arts. 15 i 14 de la Llei 7/2012, de 13 de juny, de mesures urgents per a l’ordenació urbanística sostenible, es sotmet l’expedient al tràmit d’informació pública durant el termini QUINZE DIES, comptat a partir del dia següent al de la publicació en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, durant el qual l’expedient romandrà a disposició de hom que el vulgui examinar-lo. Durant aquest termini es podran presentar les al·legacions que s’estimin oportunes o pertinents.

La documentació es podrà consultar en suport paper al Departament d’urbanisme de l’Excm. Ajuntament des Mercadal, C/ Major, num. 16, des Mercadal, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

 

Es Mercadal, 7 de gener de 2.013

 

L’ALCALDE

Francesc Ametller Pons