Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 380
Edicte declaració de caducitat 7/2012 de la llicència d'obres MA núm. 41/2000, instada per Dholors 99, S.L.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Davant la impossibilitat de notificar als (dades personals ocultes), en representació de Dholors, 99 S.L. unipersonal – per absència , desconegut o ignorant el parador de l’interessat – la resolució que a continuació s’adjunta, d’acord amb el que disposa l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, es procedeix a publicar-la  mitjançant inserció del present anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Tauler d’edictes de l’Ajuntament corresponent als seus darrers domicilis, la següent notificació de resolució:

“NOTIFICACIÓ

Per la Junta de Govern Local d’aquesta Corporació Municipal en sessió  de dia 02 de novembre de 2012, entre d’altres, s’ha adoptat l’acord que diu així:

3R) ÀREA D’URBANISME:

3r/3r – DECLARACIÓ DE CADUCITAT DE LA LLICÈNCIA D’OBRES O-MA, NÚM. 41/2000, INSTADA PER DHOLORS 99, SL.

Pel Secretari Accidental de la Corporació Municipal es dóna compte i lectura de la proposta d’acord subscrit pel REGIDOR RESPONSABLE DE L'ÀREA D'URBANISME: EL TERCER TINENT DE BATLE, SR. JOSÉ ANTONIO OLIVARES SALVÁ, en data 29 d’octubre d’enguany, i que diu així:

Ateses les delegacions de competències cap a aquesta Regidoria d’Urbanisme atorgades pel Decret de Batlia, núm 1253/2011, de data 14 de juny de 2011, i a la vista de l’informe jurídic emès per l’Assessor Jurídic d’urbanisme en data 03/07/12, i de l’informe emès per l’Arquitecte Municipal en data 19/06/12, mitjançant Decret, núm. 1881/2012 de data 3 de juliol de 2012, es va Decretar l’INICI DE L’EXPEDIENT DE CADUCITAT DE LA LLICÈNCIA D’OBRA O-MA, NÚM 41/00 i MD, NÚM. 13/04, el titular de la qual és DHOLORS 99, S.L. UNIPERSONAL.

Vist que d’acord amb el que preveu l’article 84.2 de la LRJPAC, els interessats no han presentat al·legacions en el termini de 10 dies, a comptar des del dia següent a la data de la notificació de la resolució.

Considerant que s’ha seguit el procediment legalment establert amb total garantia dels drets que assisteixen a tots els administrats.

Atenent al que disposa l’article 8.3 de la Llei de Disciplina Urbanística en tant en quant la caducitat de la llicència serà declarada per l’òrgan competent per concedir llicències en concordança amb el Decret 1249/2011, de 14 de juny.

Es proposa a la Junta de Govern Local l’adopció del següent acord:

1r)  Caducar la Llicència d’Obres O-MA, núm. 41/00 i MD, núm. 13/04, el titular de la qual és DHOLORS 99, S.L. UNIPERSONAL  i en aplicació de l’article 8.2 de la LDU.

2n) Que l’acord es notifiqui a l’interessat donant compte dels recursos que li assisteixen i adjuntant còpia de l’informe de l’Assessor Jurídic de data 03/07/12 i l’informe de l’Arquitecte Municipal de data 19/06/12.

La Junta de Govern Local delibera i per unanimitat dels assistents i en votació ordinària acorda aprovar la proposta d’acord subscrita pel REGIDOR RESPONSABLE DE L'ÀREA D'URBANISME: EL TERCER TINENT DE BATLE, SR. JOSÉ ANTONIO OLIVARES SALVÁ, en data 29 d’octubre d’enguany, i que s’ha transcrit més amunt.

La qual cosa us comunico per al vostre coneixement i efectes, i s’assenyala que contra la present resolució es podrà interposar:

a) En el termini d’un mes comptador a partir de l’endemà de la recepció de la present notificació, recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan. Transcorregut un mes des de la presentació del recurs sense que s’hagi resolt expressament i sense que s’hagi notificat, s’entendrà desestimat, i es podrà interposar recurs contenciós administratiu, en el termini de sis mesos comptadors a partir de l’endemà de la desestimació presumpta.

b) En el termini de dos mesos comptadors a partir de l’endemà de la recepció de la present notificació, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca, llevat que s’hagués interposat recurs potestatiu de reposició, cas en què s’haurà d’esperar a la seva resolució.

Tot això sense perjudici que pugui interposar qualsevol altre recurs que s’estimi procedent en dret.

Andratx, 07 de novembre de 2012.

El Secretari Accidental.

Bartomeu TUGORES TRUYOLS.”

--

Andratx 7 de gener de 2013

El Regidor de l’àrea d’urbanisme
José Antonio Olivares Salvà.