Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 361
Sanitat 150/12 notificació d'arxiu de l'expedient

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per no haver-se pogut efectuar la preceptiva notificació en el domicili que consta als expedients, no haver contestat als avisos efectuats i no tenir-ne coneixement de cap altre on dur-les a terme, pel present Edicte es comunica que, en relació als expedients que s’instrueixen al Servei de Sanitat de la Secretaria General d’aquest Excm. Ajuntament, com a conseqüència de les denuncies formulades per la Inspecció Municipal corresponent per infraccions a la Llei 50/1999 de 23 de desembre , sobre règim jurídic de la tinença d’animals potencialment perillosos), la Regidora de l’àrea  delegada de Sanitat i Consum, per delegació de la Junta de Govern de Palma, ha disposat:

Mitjançant decret núm 17085 de 26 de setembre de 2012: “Estimar les al·legacions presentades per la sra. Judit Ros Calle (DNI 43219667C) en relació al procediment sancionador 150/12, incoat per resolució de la Sra. Regidora de l’Àrea Delegada de Sanitat i Consum de 19 de març de 2012, per presumpta infracció consistent en tenir un caní de raça potencialment perillosa en lloc públic sense morrió, tota vegada que pel Veterinari del Centre Municipal de Salut s’ha confirmat el caràcter no potencialment perillós del caní propietat de la denunciada, disposant el sobreseïment de l’expedient”. 

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu d’acord amb els articles 109 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, 52 de la Llei 7/1985, de dos d’abril, de bases de règim local, i 45 i següents de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora  de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat contenciós administratiu, en el termini de dos mesos, comptats des de l’endemà de la publicació del present edicte, tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que considereu pertinent.

El que  es fa públic en compliment del que disposa l’apartat 4rt. de l’article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

 

Palma, 2 de gener de 2013

La cap de departament
Rosa Llinàs Bosch