Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 355
Sanitat.- Notificació de tràmit d'audiència expedient 124/12V

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per no haver pogut ésser efectuada la preceptiva notificació a la persona que a continuació es relaciona, pel present Edicte se li notifica  en relació a l'expedient que es tramita al Negociat de Sanitat i Consum, relativa a la neteja i sanejament de la vivenda ubicada al carrer Sagasta nº 4 bxs, d’aquesta Ciutat,ha dictat la següent:

En aquest òrgan judicial es tramita ENTRADA EN DOMICILI 0000024/2012 seguit a instancia de l’Ajuntament de Palma contra els titulars de la vivenda situada a CE. SAGASTA N. 4, bx, PALMA, sobre autorització judicial per l’entrada domiciliaria de dita vivenda i que per resolució de data 18-12-12  es va acordar donar trasllat als titulars de la vivenda situada al C/ SAGASTA N. 4 bxs, PALMA per al·legacions per termini de DEU DIES, resultant que es desconeixen els titulars de l’esmentat domicili, es lliura el present a fi de donar trasllat a la mateixa per que en el termini de DEU DIES formule les al·legacions que consideri pertinents.

El que es fa públic, en compliment del que estableix, l’article 35 i els apartats 3r i 4rt. de l’article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, del Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú i l’article 194 del R.D. 2568/86, de 28 de novembre, del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

L’esmentat Edicte es publica a petició del Jutjat Contencios Administratiu nº 3.

Palma, 28 de desembre del 2012

 

La Cap de Departament

Rosa Llinás Bosch