Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE VICEPRESIDÈNCIA DE CULTURA, PATRIMONI I ESPORTS

Núm. 349
Notificació per edictes als efectes de l’article 59,5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú pel recurs d’alçada interposat en contra de l’acord de la Comissió Insular de Patrimoni Històric de Mallorca de 3 d’abril de 2012 (exp. 2/2012)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

Notificació per edictes a la Sra. Maria Victoria Conrado Zaforteza del recurs d’alçada interposat contra l’acord de la Comissió Insular de Patrimoni Històric de Mallorca de 3 d’abril de 2012

 

De conformitat amb el que disposa l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, es procedeix, mitjançant aquesta publicació, a la formal notificació a la Sra. Maria Victoria Conrado Zaforteza de la interposició de recurs d’alçada contra l’acord de la Comissió Insular de Patrimoni Històric de Mallorca, de 3 d’abril de 2012, que autoritza el trasllat del segon lot dels béns mobles de Can Conrado, conservats a l’antic Convent de Nostra Senyora de la Soledat, en el terme municipal de Santa Maria del Camí.

 

D’acord amb l’article 61 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, el recurs presentat està a disposició de la persona interessada a les dependències de la Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports, Servei de Patrimoni Històric, ubicades al Centre Cultural de la Misericòrdia, pl. de l’Hospital, 4 de Palma; als efectes de poder al·legar, en el termini de deu dies, el que estimi procedent en defensa dels seus interessos legítims.

 

Palma de Mallorca, 4 de gener de 2013

 

El secretari tècnic de la Vicepresidència de Cultura, patrimoni i Esports

Miquel Barceló Llompart, per delegació

(Resolució de dia 2 de maig de 2012, BOIB núm. 143, de 2 d’octubre)