Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE VICEPRESIDÈNCIA DE CULTURA, PATRIMONI I ESPORTS

Núm. 336
Notificació per edictes al, a l’efecte de l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, de l’obertura del tràmit d’audiència als interessats en relació amb l’expedient de delimitació del Fortí d’Illetes (terme municipal de Calvià), declarat Bé d’Interès Cultural amb categoria de Monument. (exp. 250/2012).

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

Notificació per edictes al Sr. Juan Benet Farmanfarma , a l’efecte de l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, de l’obertura del tràmit d’audiència als interessats en relació amb l’expedient de delimitació del Fortí d’Illetes (terme municipal de Calvià), declarat Bé d’Interès Cultural amb categoria de Monument. (exp. 250/2012).

De conformitat amb el que disposa l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, es procedeix mitjançant aquesta publicació a la formal notificació al Sr. Juan Benet farmanfarma, de l’obertura del tràmit d’audiència als interessats en relació amb l’expedient de delimitació del Fortí d’Illetes (terme municipal de Calvià) declarat Bé d’Interès Cultural amb categoria de Monument, i que es transcriu literalment:

Per acord de 7 d’agost de 2012, la Comissió Insular de Patrimoni Històric va incoar l’expedient de referència.

El citat acord fou publicat al BOIB núm. 135, de 13 de setembre de 2012.

Efectuada la resta de tràmits legalment establerts, i en execució del que disposa l’article 9.3 de la Llei 12/1998, de 21 de desembre del Patrimoni Històric de les Illes Balears, s’obri el tràmit d’audiència als interessats durant un període de 15 dies hàbils a comptar des del dia següent al de la rebuda de la present notificació, perquè puguin fer les al·legacions que estimin oportunes.

Els interessats podran sol·licitar informació sobre l’esmentat expedient al Servei del Patrimoni Històric del Consell Insular de Mallorca, Plaça de l’Hospital, 4, 07012, Palma.

 

Palma, 7 de gener de 2013

La secretaria delegada de la Comissió Insular de Patrimoni Històric

Serafina Munar Gregorio