Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 335
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 4 de gener de 2013 per la qual es cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu, procediment abreujat núm. 336/2012

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.El senyor Víctor Manuel Ortega MacKliff ha interposat un recurs contenciós administratiu –actuacions núm. 336/2012, que se segueixen pel procediment abreujat en el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma de Mallorca- contra la Resolució de 13 de juliol de 2012 de la Subdirectora d’Atenció Primària dels Serveis Centrals del Servei de Salut per la qual s’aproven les llistes definitives d’aspirants admesos per formar part de la borsa de treball per a cobrir places estatutàries, de la categoria de metge de família per a la cobertura de places de pediatria, dependents de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca, mitjançant nomenaments de personal estatutari temporal.

Fonaments de dret

1.L’article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2.L’article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Per tot això, dicto la següent

 Resolució

1.Citar les persones interessades en el recurs contenciós administratiu –actuacions núm. núm. 336/2012, que se segueixen pel procediment abreujat en el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma de Mallorca- amb la finalitat de què els serveixi com a citació a termini per tal de què es puguin personar davant aquest Jutjat en el termini de nou dies des de la data de publicació d’aquesta resolució.

2.Comunicar a les persones interessades que si se personen fora del termini establert, se les considerarà com a part –sense que per això s’hagi de retrotreure ni interrompre el procediment- i que, si no se personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap notificació.

 

Palma de Mallorca, 4 de gener de 2013

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears
Miguel Tomás Gelabert