Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 306
Acord de l'Ajuntament Ple mitjançant el qual s'aprova la dissolució del Consorci Pla D de Marratxí per integració en el Consorci d'Infraestructures de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord adoptat per l’Ajuntament Ple, en sessió ordinària de data 27-11-2012 es va aprovar la dissolució del Consorci Pla D de Marratxí per integració en el Consorci d’Infraestructures de les Illes Balears,  la qual part dispositiva diu textualment:

1. Ratificar l’acord de dissolució del Consorci Pla D Marratxí per integració en el Consorci d’Infraestructures de les Illes Balears, del qual en forma part l’Ajuntament de Marratxí, en els termes recollits a l’acord de la Junta Rectora del Consorci esmentat, de data 8 de novembre de 2012, que proposa per unanimitat la dissolució del Consorci.

2. Autoritzar al Sr. Batle per a que en nom i representació de l’Ajuntament de Marratxí pugui signar tota la documentació necessària per a dur a terme la dissolució de l’esmentat Consorci.

3. Que es notifiqui el present acord al Govern de les Illes Balears, a la Conselleria d’Interior, a l’Institut de serveis socials i esportius de Mallorca, al Consorci Pla D Marratxí i a la resta d’interessats, per a coneixement i als efectes adients.

4. Ordenar la publicació del present acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Marratxí a 3 de gener de 2013.

El Batle Acctal,
Francesc Ferrá Pizá.