Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 304
Exp. 221-12 Solar sense tancar en males condicions al C. Antoni Ribas, 3 de Son Veri

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Com a conseqüència de l’expedient incoat en aquest Negociat per suposada infracció mediambiental, i al haver intentat la notificació sense resultat positiu, per la present notificació del tràmit d’audiència es notifica a l’interessat el SR. JOAQUIN COTONER GOYENECHE de conformitat amb el que es disposa a l’article 59.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, l’escrit de data 26 d’octubre de 2012, que transcrit diu:

“ASSUMPTE: AUDIENCIA AL SR. JOAQUIN COTONER GOYENECHE

S’ha instruït el corresponent expedient administratiu, sobre la imposició d’ordre d’execució per restablir les condicions de seguretat, salubritat i ornat públic, vist l’informe emès per la  Zeladora Municipal de Medi Ambient de data 23 d’octubre de 2012, informant de les males condicions d’un solar situat al carrer d’Antoni Ribas, 3 de la urbanització de Son Verí,  el qual és en part del tenor literal següent: “Atès que els dies 14/08/12 i 16/08/12 l’Àrea de Medi Ambient d’aquest Ajuntament va intentar informar al propietari d’un solar situat al carrer d’Antoni Ribas, 3, de la urbanització Son Verí, amb referència cadastral 7261103DD7876S0001MK, de les deficiències que presenta.

Realitzada visita d’inspecció a data d’avui, tinc a bé informar el següent:

  • Descripció de la deficiència: solar ubicat a sòl urbà que es troba sense tancar i en males condicions de salubritat a causa de la presència de vegetació abundant i residus de construcció i demolició.
  • Mesures necessàries per esmenar les deficiències: tal i com estableix l’article 18 de l’Ordenança municipal de protecció del medi ambient del 2 de setembre del 2006: “Els propietaris de solars hauran de mantenir-los en òptimes condicions d’higiene i salubritat. Així mateix hauran d’estar tancats o vallats amb una altura mínima d’1.80 metres i amb compliment de la normativa urbanística d’aplicació vigent”.

El que emet per a que consti i produeixi els efectes que es considerin oportuns.”

El serveis jurídics municipals informen que amb caràcter previ a que es dicti l’ordre d’execució s’ha de concedir el tràmit d’audiència de QUINZE DIES al SR. JOAQUIN COTONER GOYENECHE.

Pel present i de conformitat amb el que s’estableix a l’article 84 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre del Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del procediment Administratiu Comú, se li posa de manifest l’expedient en el Negociat de Medi Ambient al carrer Licorers cantonada camí de Muntanya del Polígon de Marratxí (de 8:15 a 14:15 h., de dilluns a divendres), als efectes de que, durant el termini de QUINZE DIES,  pugui com a interessat al·legar i presentar tots els documents i justificants que estimi oportuns.

 

Marratxí, 11 de desembre de 2012

El Batle,
Tomeu Oliver Palou