Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 294
Acompliment de prescripcions de l'aprovació definitiva de la revisió del Pla General d'Ordenació Urbana d'Alaior i la seva adaptació a les directrius d'ordenació territorial de les Illes Balears i al Pla Territorial Insular de Menorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple del Consell Insular de Menorca, en sessió ordinària de 17 de desembre de 2012, adoptà, entre d’altres, l’acord següent:

Primer.- Donar per acomplertes les prescripcions imposades en l'expedient relatiu a la Revisió del PGOU d'Alaior i la seva adaptació a les Directrius d'Ordenació Territorial i al Pla Territorial Insular de Menorca, documentació que inclou el Catàleg de Protecció (46 PGR 09601), a excepció de la següent:

- En la memòria justificativa, per tal que hi hagi una concordança amb el PTI i amb la planimetria del nucli urbà de l'Argentina corregida, s'han de modificar els apartats corresponents i eliminar qualsevol referència al creixement de sòl urbà a l'oest del nucli de l'Argentina.

Segon.- Recordar a l'Ajuntament que es manté la suspensió de la Revisió i adaptació a les Directrius d'ordenació territorial i al Pla territorial insular del Pla General d'Ordenació urbana d'Alaior fins que s'esmenin les deficiències en el següent àmbit concret: unitat d'actuació núm. 13 d'Alaior. Aquesta circumstància s'ha d'assenyalar mitjançant la diligència oportuna en els apartats corresponents de la documentació del “text refós” del PGOU d'Alaior.

Contra l'acord precedent, que posa fi a la via administrativa, podeu  interposar, en el termini de dos mesos a partir de l’endemà del dia que es publiqui aquest edicte al Butlletí Oficial de les Illes Balears,, recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

Tot això sens perjudici que pugueu utilitzar qualsevol altre recurs que considereu procedent en dret.

Tot l'anterior s’ajusta a la Llei 29/1998, de 13 de juliol, que regula de la jurisdicció contenciosa administrativa, i a la Llei 4/1999, de 13 de gener, de modificació de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Finalment, escau d'indicar que la interposició dels recursos pertinents no suspèn l'eficàcia de la resolució impugnada ni interromp els terminis que se'n puguin derivar, excepte que l'autoritat competent ho acordi expressament.

 

Maó, 7 de gener de 2013

El cap de secció d'Urbanisme,
Mateu Martínez Martínez