Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE SALUT, FAMÍLIA I BENESTAR SOCIAL

Núm. 248
Notificació de la resolució dels expedients sancionadors instruïts per infraccions administratives en matèria de consum

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que no ha estat possible la notificació de la resolució de l’ expedient que a continuació es relaciona instruït a la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social per infraccions a la normativa de consum, per desconeixement del domicili actual del sancionat o per no haver pogut localitzar el destinatari, es transcriu a continuació la relació del sancionat i de la sanció imposada, a efectes de notificació, d'acord amb el que disposa l'article 59.5 de la Llei 30/1992 de 26 de novembre; i es fa saber que contra aquestes es podrà interposar recurs d’ alçada, en el termini d'un mes, davant la Hble. conseller de Salut, Família i Benestar Social.

 Instruccions per al Pagament de l’import de la multa:

1r. Si desitgen realitzar el pagament de l'import de les sancions, tenen a la seva disposició el document unificat d'ingrés, juntament amb la resolució de l'expedient, a la Unitat de Procediment Administratiu Sancionador de la Direcció General de Salut Pública i Consum.

2n. Per fer efectiu el pagament en el període voluntari, el Reglament general de recaptació estableix els terminis següents:

a) Les notificacions entre el dies 1 i 15 de cada mes, del dia de la notificació, fins el dia 20 del mes següent o l'hàbil immediat posterior.

b) Les notificacions rebudes entre el dies 16 i últim de cada mes, des de la data de la notificació, fins al 05 del segon mes posterior o l'hàbil immediat posterior.

3r. L’ingrés de l'import de la multa haurà de ser efectuat a nom de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, Conselleria de Salut, Família i Benestar Social i  adjuntar-hi el document d'ingrés que figura a l'expedient, a qualsevol de les entitats bancàries relacionades a continuació:

- Caixa de Ahorros y Monte de Piedad, "Sa Nostra".

- Caixa de Pensions "La Caixa".

- Banca March.

- Banco de Crédito Balear.

- Banco Bilbao-Vizcaya.

 4t. Una vegada efectuat l’ingrés s' haurà de comunicar a aquesta Conselleria amb una  fotocòpia del document d'ingrés diligència pel banc, a la Direcció General de Salut i Consum (Secció de Sancions), carrer de Jesús, 38-A (07010) de Palma.

Exp. núm.:

Expedientat

Data Resolució:

Sanció:

CO 024/2012

Agroturismo San Carlos, SL

18/09/2012

600 €

 

 Palma, 28 de novembre de 2012

El Director General de Salut Pública i Consum
Federico Antonio Sbert Muntaner