Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 234
Resolució del director de l'Agència Tributària de les Illes Balears de 7 de gener de 2013, per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit l'Agència Tributària de les Illes Balears en el tercer quadrimestre de l'any 2012.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els òrgans de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i els ens del sector públic instrumental autonòmic han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

 Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit l’Agència Tributària de les Illes Balears en el tercer quadrimestre de l’any 2012, que figuren en l’Annex I d’aquesta Resolució.

 

Palma, 7 de gener de 2013

El director de l’Agència Tributària de les Illes Balears
Justo Alberto Roibal Hernández

 

 

 ANNEX I

 

Convenis signats entre setembre i desembre de 2012:

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Banyalbufar i l’Agència Tributària de les Illes Balears en matèria de gestió tributària de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica, de data 13 de setembre de 2012

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Lloseta i l’Agència Tributària de les Illes Balears en matèria de gestió tributària de l’ impost sobre vehicles de tracció mecànica. de data 17 octubre de 2012.

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Andratx i l’Agència Tributària de les Illes Balears per a la gestió d’expedients sancionadors en matèria de trànsit i seguretat viària de data 17 d’octubre de 2012

Conveni entre l’Agència Tributària de les Illes Balears i l’Agència d’Emigració i Cooperació Internacional de les Illes Balears per a la recaptació en via executiva dels ingressos de dret públic exigibles per via de constrenyiment corresponents a quantitats reintegrables d’ajuts o subvencions gestionades per aquesta entitat, de data 6 de novembre de 2012.

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Campanet i l’Agència Tributària de les Illes Balears en matèria de gestió tributària de la taxa per la prestació dels serveis de recollida i eliminació de fems i residus sòlids urbans, de data 12 de desembre de 2012.

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Campos i l’ATIB per a la recaptació en període voluntari i executiu de tributs locals i d’altres ingressos de dret públic, per a l’exercici de la delegació de les competències en matèria de gestió tributària de l’impost sobre béns immobles i per a la gestió tributària de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica, de data 17 de desembre de 2012.

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Campos i l’ATIB per a la realització de determinades activitats relacionades amb la gestió de l’impost sobre béns immobles, de data 17 de desembre de 2012.

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Campos i l’ATIB en matèria de gestió tributària de l’impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana, de data 17 de desembre de 2012.

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Campos i l’ATIB per a la gestió d’expedients sancionadors en matèria de trànsit i seguretat viària, de data 17 de desembre de 2012.

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Campos i l’ATIB en matèria de gestió tributària de la taxa per la retirada i eliminació de residus sòlids, de data 17 de desembre de 2012

Conveni de col·laboració entre el Consell de Mallorca i l’ATIB per a la recaptació en període voluntari i executiu de la taxa per matrícula anual de vedats privats de caça, de data 17 de desembre de 2012.