Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 232
Exp 138-12 solar mal tancat i en males condicions al C. Sicilia, 65 de Can Carbonell

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Com a conseqüència de l’expedient incoat en aquest Negociat per suposada infracció mediambiental, i al haver intentat la notificació sense resultat positiu, per la present notificació de la resolució es notifica a l’interessat CONSTRUCCIONES PALMESANAS DIAYO, S.L de conformitat amb el que es disposa a l’article 59.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, l’escrit de data  6 de novembre de 2012, que transcrit diu: “De conformitat amb el que es disposa  a l’article 192.2 del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, li comunico que el Sr. Batle, en data 6 de novembre de 2012 ha dictat la següent Resolució : “Assumpte: SOLAR mal TANCAT EN MALES CONDICIONS AL CARRER sicilia, 65 de can carbonell.

 Marratxí, 6 de novembre de 2012

          Atès que, la Zeladora de Medi Ambient d’aquest Ajuntament, mitjançant escrit de data 28 de juny de 2012,  informa el següent:

” Atès que els dies 31/05/12 i 01/06/12 l’Àrea de Medi Ambient d’aquest Ajuntament va intentar informar al propietari del solar situat al carrer Sicília, 65, de la urbanització Can Carbonell, amb referència cadastral 4049213DD7845S0001FS, de les deficiències que presenta.

Realitzada visita d’inspecció a data d’avui, tinc a bé informar el següent:

- Descripció de la deficiència: solar ubicat a sòl urbà que es troba en males condicions d’higiene i salubritat degut principalment a la presència d’abundant vegetació. A més, el solar només es troba parcialment tancat.

- Mesures necessàries per esmenar les deficiències: tal i com estableix l’article 18 de l’Ordenança municipal de protecció del medi ambient del 2 de setembre del 2006: “Els propietaris de solars hauran de mantenir-los en òptimes condicions d’higiene i salubritat. Així mateix hauran d’estar tancats o vallats amb una altura mínima d’1.80 metres i amb compliment de la normativa urbanística d’aplicació vigent”.

El que emet per a que consti i produeixi els efectes que es considerin oportuns.”

Vist l’article 18 de l’Ordenança municipal de Medi ambient, aquesta Alcaldia en ús a les atribucions que li confereix la normativa vigent té a bé en  dictar la següent:

RESOLUCIÓ

1er. Ordenar a CONSTRUCCIONES PALMESANAS DIAYO, S.L propietari del solar situat al carrer Sicília, 65 de Can Carbonell, a la neteja de l’ abundant vegetació. A més, el solar només es troba parcialment tancat.

2on. Concedir a CONSTRUCCIONES PALMESANAS DIAYO, S.L un termini de 30 dies (trenta) per a dur a terme l’esmentada neteja. A més, el solar només es troba parcialment tancat.

3er. Advertir a CONSTRUCCIONES PALMESANAS DIAYO, S.L, transcorregut l’esmentat termini, si no ha executat l’ordre d’execució transcrita en el paràgraf 1er que encapçala aquesta Resolució, es procedirà a la incoació de l’expedient sancionador, en la resolució del qual, endemés de la imposició de la multa que sigui procedent, si pertoca, es concedirà un darrer i improrrogable termini per a l’execució ordenada, que, si no es compleix, es realitzarà pel mateix Ajuntament, a costa de CONSTRUCCIONES PALMESANAS DIAYO, S.L, a  través del procediment d’execució subsidiària  regulat per la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. 

El que li comunico pel seu coneixement i efectes. 

Ho mana i signa el Batle Sr. Tomeu Oliver Palou. Donc fe.”

Marratxí, 3 de desembre de 2012

El Batle,
Tomeu Oliver Palou