Servei d'enviament de SMS

Des de la intranet del Govern s'ha habilitat una plataforma per poder enviar de forma còmoda missatges curts SMS. Aquests missatges tenenun cost per a l'Administració i del qual s'informa per correu electrònic a l'usuari una vegada enviats els missatges.

 

Cal recordar que el missatge l'envia una àquina amb l'extensió 91212 i que, per tant, si el destinatari contesta amb un altre SMS a aquest número, ningú rebrà la resposta.

Enviament d'SMS

Existeixen 3 modalitats d'enviament d'SMS:

 

Misssatges a extensions mòbils corporatives

Tot usuari de la CAIB pot fer-ho des de: https://intranet.caib.es/envsmsfront/

Com a màxim es pot enviar un mateix missatge a 10 destinataris a la vegada.

 

Missatges a números llargs mòbils

Des de la mateixa interfície que els anteriors (https://intranet.caib.es/envsmsfront/), però és necessita disposar d'un ROL específic a tal efecte.

Per sol·licitar aquest ROL es requereix signatura del seu Secretari General, tot i així, pot cursar la petició / consulta des d'aquí

 

Missatges massius

Hi ha una interfície específica a tal efecte també disponible des de https://intranet.caib.es/envsmsfront/massiu.jsp, però que també requereix d'un altre ROL específic per tenir-hi accés.

Per sol·licitar aquest ROL es requereix signatura del seu Secretari General, tot i així, pot cursar la petició / consulta des d'aquí

El sistema consisteix en pujar un fitxer estructurat de la següent manera per a que el sistema el reconegui: 

  • Una línia per a cada missatge a enviar amb el següent format: [número]##[missatge]
  • Qualsevol línia que no contengui els caràcters ## serà descartada.

 

sms