Grups i sessions de conversa


Per poder practicar català en un entorn segur, pots apuntar-te a algun grup de conversa que organitzen entitats i les àrees de llengua i dinamització lingüística de les diferents administracions públiques de les Illes Balears.

 

  • Servei de Dinamització Lingüística. Consell de Mallorca

El Servei de Dinamització Lingüística del Consell de Mallorca té com a objectiu promoure la consciència lingüística dels ciutadans i l’ús del català en tots els àmbits i les activitats de la vida social de l’illa. Aquest servei realitza a diversos municipis de l’illa de Mallorca una bateria d’activitats (entre d'altres, grups de conversa) que afavoreixen que el català sigui llengua de cohesió social i incideixen especialment en la població infantil, jove i nouvinguda.

 

  • Centre de Català Virtual. Institut d'Estudis Baleàrics

El Centre de Català Virtual de l'IEB organitza sessions de conversa per als aprenents de català. Cal estar inscrit en el centre i acreditar el nivell de llengua catalana anterior o passar una prova de nivell.

 

  • Ajuntament de Binissalem

L'Ajuntament de Binissalem ha posat en marxa dos grups de conversa per promoure el coneixement i l'ús de la llengua catalana. Un s'adreça a adults i l'altre, a infants. En aquest enllaç hi trobareu més informació.

 

  • Associació El Mirall

L'associació El Mirall organitza al llarg de l'any grups de conversa en català en un ambient distès. Trobareu més informació de les sessions que s'organitzen a l'adreça clubdeconversa.cat.